Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Spröjsade fönster

Spröjsade fönster ger ditt hem et klassiskt och elegant utseende, som kommer att ge dig glädje i många år framöver.

Gammaldags fönster med spröjs belyser ditt karakteristiska, klassiska utseende och betonar den traditionella stilen.

Du kan här beställa dina nya spröjsade fönster i specialmått- välj produkten, fyll i dina specifikationerna.

Spröjsade fönster

Röda stugor med vitmålade knutar är kanske den typ av hus som mest förknippas med spröjsade fönster, men så behöver det inte vara. Fönster med spröjs kan fås med olika antal rutor, och för att tillgodose alla våra kunder, kan vi på SparFönster erbjuda fönster helt efter dina önskemål.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


Om du letar efter gammaldags fönster med spröjs, är spröjsade fönster en uppenbar fönstertyp för dig!

Som kund kan du bland annat välja mellan furu eller de relativt underhållsfria varianterna av pvc och aluminium till dina spröjsade fönster. Nedan följer en överblick över vårt sortiment av fönster med spröjs. Klicka på den önskade modellen som tar dig vidare till en produktspecifik sida där du kan välja materialtyp, mått, antal samt se våra priser.

Kombinera gärna valet av bra fönster med en passande fönsterdörr. Alla våra nedstående spröjsade fönster är öppningsbara.

När du beställer fönster med spröjs som finns i vårt lager är leveranstiden endast 5 -10 arbetsdagar. Lycka till med ditt val av fönster!

OBS: SparFönster levererer efter svensk designkvalitet, som matchar de skandinaviska väderförhållandena.


Läs om liknande produkter: sidohängt fönster och glidhängt fönster, eller se priser på alla fönster.

Du kan också välja att läsa om våra plastfönster.