Sedan 2014 har Sparfönster varit en del av en av Europas förande fönsterkoncerner Inwido.

Inwidos ambition är att producera och utveckla fönster och dörrar, med lösningar som passar alla hem och att förbättra inte bara bostäder utan även människors inomhusliv med nya fönster och dörrar.
Inwido har fokus på att skapa långsiktigt hållbar tillväxt, organiskt och genom förvärv, så att de på så sätt är säkra på att alla deras företag presterar bra och säkert på marknaden. 

Många fördelar att handla direkt från fabriken

Vi har många års erfarenhet av inköp, produktion, utveckling och kvalitetsstyrning.
Dessutom har vi alltid haft fokus på våra kärnprodukter.
Kombinationen av rätt produkter och att våra kunder köper direkt från vår egen fabrik utan dyra mellanhänder, innebär att vi kan erbjuda samma höga kvalitet till ett lägre pris och med god service.

Upp till 15 års garanti

Som en extra service och säkerhet erbjuder SparFönster en utökad garanti på alla produkter i trä och trä/aluminium köpta efter den 20 april 2015.

Det betyder att du får en förlängd garantiperiod på upp till 15 år mot röta och 12 år på trä/alu och 10 år på trä och PVC.
Vi garanterar dig god service och en kvalitetsprodukt med lång hållbarhet tillverkad på vår egen fabrik.

Läs mer om vår garanti och kvalitet.

Dörrar och fönster med
CE-märkning – en extra säkerhet

Det finns flera godkännanden, märkningar och prövningssystem för fönster och dörrar, men det finns bara en oberoende märkning av byggprodukter - nämligen CE-märkning. Våra fönsteroch dörrar blev redan 2008 testade och godkända av Danmarks Teknologiska Institut, och har därför CE-märkning.

Våra priser tål att jämföras

Marknaden för fönster och dörrar är förvirrande. Tidigare var priserna inte tillgängliga för konsumenterna, och då är det komplicerat att jämföra priser. Många kunder har svårt att få en överblick över marknaden, och tycker det är besvärligt att välja rätt leverantör när de har egna önskemål och olika specialmått.

Vi har valt att skriva alla våra priser på vår hemsida sparfonster.se. Vi har inget att dölja, inte för våra kunder och inte heller för våra kollegor i branschen, eftersom vi vet att vi har de bästa priserna. Jämför oss gärna med liknande företag i branschen när du har tid, eller kontakta oss om du har några frågor.

Vi ingår i en större företagskoncern och därför levererar vi även dörrar och fönster i andra länder - t.ex. Norge och Tyskland.

Besök vårt digitala showroom

Utforska de många möjligheterna, färgerna och elementen och låt dig inspireras hemma. 

Obs: Det digitala showroomet är inte vårt showroom i Jönköping.