Om SparFönster

SparFönster AB är en trygg partner med över 16 års online erfarenhet! Vi finns i Sverige, Danmark, Norge, och Tyskland. 

SparFönster AB är del av en solid koncern som producerar och säljer byggmaterial till flera länder i Europa.

Med vår 16 års långa erfarenhet som online fönsterleverantör har vi fått en unik inblick i marknaden. Vi har sett både upp-och nedgångar på marknaden, därför har vi också stor respekt för vår utveckling och vi investerar endast i kapital vi redan har tjänat. På så sätt garanteras oberoende och soliditet, vilket i slutändan resulterar i en ökad säkerhet för våra kunder.


Sedan 2014 har Sparfönster varit en del av en av Europas förande fönsterkoncerner Inwido.

Inwidos ambition är att producera och utveckla fönster och dörrar, med lösningar som passar alla hem och att förbättra inte bara bostäder utan även människors inomhusliv med nya fönster och dörrar.
Inwido har fokus på att skapa långsiktigt hållbar tillväxt, organiskt och genom förvärv, så att de på så sätt är säkra på att alla deras företag presterar bra och säkert på marknaden. 

 Mer om Inwido, besök www.inwido.com.

Många fördelar att handla direkt från fabriken

Vi har många års erfarenhet av inköp, produktion, utveckling och kvalitetsstyrning. Dessutom har vi alltid haft fokus på våra kärnprodukter. Kombinationen av rätt produkter och att våra kunder köper direkt från vår egen fabrik utan dyra mellanhänder, innebär att vi kan erbjuda samma höga kvalitet till ett lägre pris och med god service.

10 års garanti

Som en extra service och säkerhet erbjuder SparFönster en utökad garanti på alla produkter i trä och trä/aluminium köpta efter den 20 april 2015.

Det betyder att du får en förlängd garantiperiod på hela 10 år som gäller för alla produkter i trä och trä/aluminium. Vi garanterar dig god service och en kvalitetsprodukt med lång hållbarhet tillverkad på vår egen fabrik.

Läs mer om vår garanti och kvalitet.

CO2 neutral hemsida

Hos SparFönster är vi måna om att göra en positiv skillnad i vårt samhälle, eftersom vi vill hjälpa till att ta hand om vår värld. Därför har vi valt att neutralisera vår webbplats och därmed förbättra livet för tusentals familjer i Afrika.

Se vårt cerfikat här

Dörrar och fönster med CE-märkning – en extra säkerhet

Det finns flera godkännanden, märkningar och prövningssystem för fönster och dörrar, men det finns bara en oberoende märkning av byggprodukter - nämligen CE-märkning. Våra fönsteroch dörrar blev redan 2008 testade och godkända av Danmarks Teknologiska Institut, och har därför CE-märkning.

Våra priser tål att jämföras

Marknaden för fönster och dörrar är förvirrande. Tidigare var priserna inte tillgängliga för konsumenterna, och då är det komplicerat att jämföra priser. Många kunder har svårt att få en överblick över marknaden, och tycker det är besvärligt att välja rätt leverantör när de har egna önskemål och olika specialmått.

Vi har valt att skriva alla våra priser på vår hemsida sparfonster.se. Vi har inget att dölja, inte för våra kunder och inte heller för våra kollegor i branschen, eftersom vi vet att vi har de bästa priserna. Jämför oss gärna med liknande företag i branschen när du har tid, eller kontakta oss om du har några frågor.

Den bästa reklam vi kan få är nöjda kunder

Vi tror att kombinationen rätt kvalitet, rätt pris och expertråd är nyckeln till vår framgång. Varje vecka 2012 levererade vi i genomsnitt 1.000 beställningar av nya fönster och dörrar till våra kunder i Sverige, Danmark och Norge. 98,2% av våra leveranser 2012 har hanterats utan reklamationer. De få reklamationer vi har haft har behandlats på mycket kort tid.

 

Vi ingår i en större företagskoncern och därför levererar vi även dörrar och fönster i andra länder - t.ex. Norge och Tyskland.

Besök vårt digitala showroom

Utforska de många möjligheterna, färgerna och elementen och låt dig inspireras hemma. 

Obs: Det digitala showroomet är inte vårt showroom i Jönköping.