Få råd till förändring - du får alltid bra webbpriser när du beställer från Sparfönster

När du beställer dina nya fönster och dörrar i specialstorlekar direkt på vår hemsida kommer du att erbjudas vad vi kallar för webbpris. Webbpriset är ett uttryck för de besparingar som vi kan erbjuda dig när du själv beställer online.

Vi tar bort de dyra mellanhänerna mellan dig och dina nya specialtillverkade fönster och dörrar i specialmått. Det innebär att du hos oss slipper de tillägg och utgifter som en hantverkare normalt skulle lägga på din faktura. Det betyder inte att du inte kan använda professionella hantverkare eller snickare för montering av dina produkter – det betyder helt enkelt att du kan spara pengar genom att själv lägga din beställning på dina nya fönster och dörrar i specialmått.

Du får automatiskt webbpriset för din valda produkt. Webbpriset gäller för grundpriset oavsett vilken produkt, material och glastjocklek du väljer. Om du sedan gör ett tilläggsval så gäller inte webbpriset här.

Hur får jag webbpriset för mina nya fönster och dörrar i anpassade storlekar?

Webbpriset får du helt enkelt när du väljer att lägga din beställning via vår hemsida. Vår online självbetjäningslösning gör att vi kan erbjuda dig det bästa priset för dina nya fönster och dörrar i specialmått, när de dyra mellanhänderna är bortskurna. Du sparar därför pengar genom att utföra dina uppmätningar själv med vår enkla steg-för-steg-guide, du granskar specifikationer och gällande lagkrav med vägledning från våra informationssidor.

Om du inte vill beställa självbetjäning online på vår hemsida kommer du inte att kunna få vårt webbpris och handlar därför till grundpris.

Vi finns redo att hjälpa dig på info@sparfonster.se där vi tillhandahåller:

  • Professionel opmåling hos dig
  • Vägledning i produktval
  • Se till att tillämpliga lagkrav efterlevs i ditt projekt
  • Beställning och kvalitetssäkring
  • Att du inte har några extra kostnader vid beställnings- och mätfel
  • Uppföljning efter service