Dreh kipp dubbla altandörrar

Den dubbla altandörren med dreh-kipp funktion är superpraktisk eftersom den ger bra möjligheter till ventilation, genom att du kan öppna båda dörrarna med kipp-funktionen, och den släpper in mycket ljus i ditt hem.

Dreh kipp dubbla altandörrar

Hos oss hittar du ett stort sortiment av dubbla altandörrar med dreh kipp funktion som ger dig möjlighet för att öppna normalt samt att vippa fönstret – som också är bra för ventilationen.


Svenska somrar kan vara helt fantastiska och har man en trädgård eller en uteplats så ska man utnyttja möjligheterna till fullo. Många upplever att de först uppnår detta när de har fått en altandörr som gör det möjligt att gå direkt ut i trädgården.

En dubbel altandörr kan förändra ett rum fullständigt. Först och främst så får man in en stor mängd naturligt ljus i rummet men dörren kan också stå öppen under sommaren så att man alltid får in frisk luft.  

Vad kostar en dubbel altandörr?

Då du beställer en ny dubbel altandörr hos Sparfönster kan du alltid vara säker på att du gör en bra affär då du köper dörren direkt från fabrik utan extra mellanhänder på vägen. Vi har alltid satt kunden i focus och det är också därför vi är en av de högst rankade företagen på Trustpilot som säljer dörrar i Sverige.

Om du behöver spara tid så kan du alltid beställa en dörr direkt från vårt lager. Dörren finns klar för leverans och vi skickar dörren då vi får in en beställning från er. Om inte någon av de måtten skulle passa er så bygger vi din nya dörr efter dina mått och önskemål. Du kan bland annat välja om dörren skall vara i trä, trä/alu och pvc.

Vanliga frågor

 • Varför välja en dubbel altandörr?

  Den klassiska dreh kipp altandörren ger dig en fantastisk utsikt över din altan eller trädgård. Dörren kan användas och öppnas på flera sätt. En dubbel dreh kipp altandörr fungerar perfekt som utgång till din altan eller terrass.

 • Finns det en garanti för nya dörrar och fönster?

  Hos Sparfönster har vi 10 års garanti på alla våra dörrar och fönster. Du kan läsa mer om vår 10 års garanti här.

 • Är det möjligt att få en uppmätning?

  Våra samarbetspartners erbjuder uppmätning i Göteborgsområdet och södra Sverige. Beställ professionell uppmätning – så få du samtidigt en garanti om att du får levererat dina nya produkter i de helt rätta måtten. Du kan läsa mer här.

 • Hur väljer jag rätt öppningsriktning för min dörr?

  Om du är osäker på vilken riktning din dörr ska öppna har vi gjort en guide som du kan läsa här.