PRODUKTEN LIGGER NU I DIN VARUKORG
25% nätrabatt på alla måttbeställda varor!
/
Beställ senast 19/8 och få gratis frakt på köp över 15 000 kr.

Skjutdörrar/skjutpartier

Skjutdörrar / skjutpartier

Billig frakt – Leverans direkt hem – Stort ljusinsläpp – Lätt att hantera

Skjutdörrar till altan är glasdörrar som ger möjligheten att utnyttja boarean fullt ut, och slippa se hemmets dyrbara kvadratmeter gå till spillo. Våra skjutpartier i glas är ett otroligt smart och effektivt sätt att spara plats, och används även ofta till uterum.

Våra glasskjutdörrar fungerar på så sätt att en inbyggd hävarm lyfter upp dörrskivan och placerar den på en skena, som i sin tur låter dörren glida i sidled vid öppning och stängning. Våra billiga glasskjutdörrar kan måttbeställas.

Köp glasskjutdörrar från oss och låt ljuset strömma genom ditt hem.

 

Skjutdörrar används med fördel om du vill utnyttja utrymmet som annars måste undanvaras för att in- och utgående dörrar inte ska blockeras. Vidare ger de skjutbara glasdörrarna en mer öppen, ljus känsla då de stora glaspanelerna släpper in ljus och gör att bostaden känns rymligare. På samma sätt som skjutdörrar minimerar platsåtgången inomhus låter de dig även utnyttja utrymmet på altanen eller uterummet till max, eftersom du inte behöver tänka på att lämna svängrum för dörren.

Här på sidan kan du se en sammanställning över våra priser på måttbeställda skjutdörrar – faktiskt bland de bästa priserna i branschen!

Vi låter även dig som kund själv designa dina nya skjutdörrar, perfekt för dig med speciella önskemål. Så välj och vraka mellan våra många billiga alternativ, och gör sedan de modifikationer du vill, så skickar vi snabbt hem nya skjutpartier till dig – monteringsklara och precis så som du vill ha dem.

Saknar du ett nytt skjutparti?

 

Se även: dörrparti, dubbeldörr till altan och parytterdörr.