PRODUKTEN LIGGER NU I DIN VARUKORG
25% nätrabatt på alla måttbeställda varor!
/
Beställ senast 10 juni och betala endast från 895 kr. för frakt!
/
COVID-19 - Se mer

Takfönster

Takfönster

Takfönster finns i 2 olika modeller – som pivotfönster och glidhängt fönster (med godkänd räddningsöppning). Se ditt pris på takfönster genom att välja modell och övriga specifikationer på nästa sida.

Snabb leverans - levereras inom 3-8 arbetsdagar! Om du vill byta till ett takfönster, och till en låg kostnad, har du hamnat helt rätt!

Från 2 905,74 kr
Från 5 095,46 kr
Från 2 231,34 kr

Fördelen med att sätta in ett eller flera takfönster är att du får ett stort ljusinsläpp i rummet och rummet inger också en känsla av att vara visuellt större än det faktiskt är. Glidhängda takfönster från Skylite passar för montering där taklutningen är 20 – 55 grader medan pivotfönster är avsedda för montering på tak som har en lutning på 15 – 90 grader och det gäller oavsett typ av takmaterial.

Våra billiga takfönster är kvalitetssäkrade och ett perfekt val för dig som funderar på att byta takfönster, att inreda vinden eller göra ovanvåningen med snedtak lite ljusare. Det fungerar även utmärkt att sätta in ett takfönster i badrummet och att montera ett takfönster på en överbyggd balkong. Tänk att vakna på morgonen och mötas av solen som strålar in genom takfönstret eller att kunna följa molnens framfart genom glastaket samtidigt som du sitter i soffan.

Kom ihåg att även beställa intäckningsplåtar till dina nya takfönster. Här på SparFönster hittar du intäckningsplåtar för olika takmaterial. Vi rekommenderar samtidigt att du även köper ett isoleringskit som kommer att underlätta monteringen av dina nya takfönster.

Kanske är du också intresserad i ett överhängt fönster eller ett glidhängt fönster?

Andra populära produkter är dreh kipp fönster och spröjsade fönster.