PRODUKTEN LIGGER NU I DIN VARUKORG
25% nätrabatt på alla måttbeställda varor!
/
Beställ senast 19/8 och få gratis frakt på köp över 15 000 kr.

Halvdörrar

Halvdörrar

Halvdörr, som också kallas för stalldörr eller tvådelad dörr, är ett praktisk alternativ till vanliga ytterdörrar.

Halvdörrar kan användas i alla typer av byggnader med utgång till det fria t.ex. ifrån hallen eller köket.

Välj produkten, material, fyll i dina specifikationerna och du kommer få din pris och rabatt.

Halvdörr / Stalldörr

En halvdörr är separat öppningsbar upptill vilket gör att man enkelt kan vädra utan att exempelvis småbarn eller husdjur springer ut genom dörren.

Detta är därför fler och fler väljer att köpa en stalldörr till framförallt sina sommarstugor då man vill enkelt kunna vädra ut under de varma sommarmånaderna. Vi bygger halvdörrar efter beställning och dessa levereras direkt från fabrik till er. Detta gör också att du kan välja hur du vill att dörren skall se ut. Vill du ha en dörr som är helt i glas eller vill du ha en dörr med speglar? Valet är helt ditt. Du är inte heller bunden av modulmått utan kan beställa dörren i den storleken som passar in hos dig.


Men det är inte bara i sommarstugan där en halvdörr passar in. Många väljer också att köpa en halvdörr och använda som köksdörr i villan. Då du köper en halvdörr kan du alltid vara säker på att du har en dörr som är allsidig och som är anpassad för vardagens krav.


Vad kostar en bra ytterdörr?

Då du beställer en ny dörr hos SparFönster kan du alltid vara säker på att du gör en bra affär då du köper dörren direkt från fabrik utan extra mellanhänder på vägen. Vi har alltid satt kunden i focus och det är också därför vi är en av de högst rankade företagen på Trustpilot som säljer dörrar i Sverige.

Om du behöver spara tid så kan du alltid beställa en dörr direkt från vårt lager. Dörren finns klar för leverans och vi skickar dörren då vi får in en beställning från er. Om inte någon av de måtten skulle passa er så bygger vi din nya dörr efter dina mått och önskemål. Du kan bland annat välja om dörren skall vara i trä, trä/alu och pvc.

Passar den nya dörren in i stilen?

Det är viktigt att man väljer en dörr som passar bra in i stilen på sitt hus då dörren är en viktig del av huset eller stugans look. Man skall tänka på att följa stilen om det skall vara modernt eller klassiskt och då finns det vissa delar som spelar in så som profiler, färger och spröjs.

Till sommarstugan kan du både hitta moderna och klassiska dörrar i SparFönster breda sortiment. Ett bra exempel är en tvådelad dörr eller så kallad stalldörr som kombinerar en rustik och charmig stil med en smart funktion då man ofta har begränsat med plats.