Trygg E-handel

Näthandel sedan 2006

10 års garanti + 15 år mot röta

Lagervaror levereras från 5 dagar

+200 000 har köpt

Trygg E-handel

Näthandel sedan 2006

10 års garanti + 15 år mot röta

Lagervaror levereras från 5 dagar

+200 000 har köpt

Förändra ditt hem med moderna vridfönster

Hos Sparfönster kan du hitta ett brett utbud av vridfönster som är ser moderna ut och är praktiska. Vridfönster kan vändas ungefär 180 grader, vilket gör dem enkla att rengöra inifrån. Detta gör att vridfönster är en utmärkt lösning att ha på övervåningen av huset eller andra platser där det kan vara svårt att rengöra fönstret utifrån. Alla våra vridfönster har CE märkning som garanterar hög kvalitet och precis som med resten av vårt sortiment så har alla våra fönster 10 års garanti.

Hos Sparfönster vill vi att du ska ha råd med förändring och göra det vi kan för att du ska lyckas med din renovering. Riktigt bra fönster behöver vara både estetiskt tilltalande och hållbara. Vi är stolta över att kunna säga att våra fönster uppfyller båda dessa kriterier. 

Vi har vackra vridfönster med antingen en enda ruta samt spröjsade varianter med flera små rutor. Oavsett vad som passar ditt hem bäst så kan du hitta vridfönster som passar dig i vårt sortiment.

Vridfönster

Ett Vridfönster från Sparfönster är ett vändbart modernt fönster som kan vändas runt ca 180 grader, och som kan öppnas upp så du kan vädra ordentligt, och hänga sängkläder till vädring. Våra vridfönster har ett integrerat Spilka Opus/Steelform fönsterbeslag, som skiljer det från vårt Topswing fönster.


Vändbara fönster

Förutom att vara snygga och estetiskt tilltalande så är våra vridfönster även väldigt praktiska. Denna typ av fönster är vändbara vilket innebär att du kan öppna upp och vända fönstret upp till 180 grader. Du kan alltså själv välja hur mycket du vill öppna upp för att vädra. 

Är det riktigt varmt en sommardag så kan du öppna fönstret helt och hållet för att släppa in svalkande luft i ditt hem. Vill du bara ha en liten glipa öppen, går även det bra, tack vare den smidiga lås funktionen.

Fönster som är lätta att rengöra 

Eftersom vridfönster kan vändas upp till 180 grader så går det alldeles utmärkt att rengöra utsidan av fönstret inifrån. Detta är oerhört praktiskt, speciellt på övervåningen eller i andra situationer där det vanligtvis kan vara svårt att rengöra utsidan av fönstret. 

Utöver detta så är alla våra vridfönster tillverkade med inbrottshämmande glasmontering. Med vridfönster från Sparfönster får du snygga, praktiska och säkra fönster som håller riktigt länge.

Välj specifikationer på dina vridfönster

Våra vridfönster finns tillgängliga i tre olika material. Vi erbjuder även flera olika tillvalsmöjligheter för dig som vill anpassa fönstrena. Som standard levereras våra vridfönster med fina spanjoletthandtag utan barnsäkring eller lås. Du kan dock lägga till barnsäkring eller lås mot en extra kostnad. De stilrena handtagen passar perfekt resten av fönstrets design och gör det lätt att öppna och stängda fönstret.

Här är några av de tillvalen vi erbjuder:

  • Glastyp
  • Specialglas
  • Färg
  • Spröjs
  • Profil
  • Ventil
  • Typ av handtag

Du kan välja färg på både insidan och utsidan av fönstret vid beställning, med vit färg som standard. Våra vridfönster levereras vanligtvis med 2-glas som är lågenergi men mot en extra kostnad kan du istället välja 3-glas som klassas som super lågenergi. Med 3-glas får du bättre isolering mot kyla, men denna typ släpper även in mindre värme på sommaren. När du väljer glastyp kan du få glas med antingen insynsskydd eller solskydd.

Högkvalitativa vridfönster som är estetiskt tilltalande

När du köper vridfönster förväntas fönstrena vara en del av ditt hem under många års tid. Därför är det viktigt att de både är estetiskt tilltalande och riktigt hållbara. Det är väldigt viktigt att våra fönster bidrar till att skapa den hemkänsla som du är ute efter och håller länge. Beroende på vilket material du väljer kan du behöva underhålla fönstret för att det ska hålla i många år:

Vi vill att du ska vara stolt över dina fönster, därför har vi ett utbud med vackra fönster tillverkade av högkvalitativa material. Väljer du CE-Kärnträ så kräver dock fönstrena lite mer underhåll än de andra två materialen. Alla våra material är anpassade för att klara av klimatet i skandinavien. Förgyll ditt hem med våra vackra vridfönster som både ökar ljusinsläppet och är vändbara för enkel rengöring.

Kort information om de olika materialen:

  • Fönster i CE-Trä behöver målas om var fjärde till femte år
  • Fönster Trä/Aluminium målas om på insidan vid behov
  • Fönster i PVC är nästan helt underhållsfria och håller längst

Köp moderna vridfönster hos Sparfönster

Hos Sparfönster är vi stolta över våra produkter som håller en oerhört hög kvalitet. Vi vill hjälpa dig att skapa en varm, inbjudande känsla i ditt hem med vårt utbud av vackra fönster och dörrar. Vridfönster är väldigt populära på grund av hur praktiska de är med den vändbara designen. Men dessa fönster släpper även in mycket naturligt ljus i ditt hem. Vridfönster passar både i moderna hus och äldre villor.

När du köper fönster handlar det inte bara om att köpa det som är bäst för din plånbok, det handlar om att investera i ditt hem. Ett hem som du kan vara stolt över. På Sparfönster har vi högkvalitativa varor till bra priser. Vi erbjuder även rådgivning med vår kundtjänst som hjälper dig från måttagning innan beställning till efter montering. Ha råd med förändring genom att handla hos Sparfönster, över 200 000 nöjda kunder kan ju inte ha fel.