Dreh kipp altandörrar

Den klassiska dreh kipp altandörren ger en fantastisk utsikt över altanen eller trädgården. Den kan öppnas på olika sätt och en dubbel dreh kipp altandörr är perfekt som utgång till altanen eller terrassen.

  Dreh kipp altandörrar

 1. Dreh kipp altandörr

  Dreh kipp altandörr 1 ruta

  från 1 678 kr
  Välj dörr
 2. Dreh kipp altandörr

  Dreh kipp altandörr 2 rutor

  från 1 987 kr
  Välj dörr
 3. Dreh kipp altandörr

  Dreh kipp altandörr 3 rutor

  från 2 045 kr
  Välj dörr
 4. Dreh kipp altandörr

  Dreh kipp altandörr 4 rutor

  från 2 104 kr
  Välj dörr
 5. Dreh kipp altandörr

  Dreh kipp altandörr 5 rutor

  från 2 162 kr
  Välj dörr
 6. Dreh kipp altandörr

  Dreh kipp altandörr 8 rutor

  från 2 337 kr
  Välj dörr
 7. Dreh kipp altandörr

  Dreh kipp altandörr 10 rutor

  från 2 454 kr
  Välj dörr
 8. Dreh kipp altandörr

  Dreh kipp altandörr 1 fyllning 1 ruta

  från 2 022 kr
  Välj dörr

Altandörr med dreh kipp funktion

Stort sortiment av dreh kipp altandörrar till trädgården, balkongen eller altanen.

Du hittar alltid ett stort sortiment av altandörrar med dreh kipp – altandörren öppnar upp för naturen och trädgården i ditt hem och skapar en naturlig övergång mellan inne och ute.

Hos Sparfönster hittar du ett stort sortiment av dreh kipp altandörrar med eller utan spröjs. Letar du efter en altandörr som endast öppnas utåt kan du även se våra altan och balkongdörrar.

Du har möjlighet att välja din nya dreh kipp altandörr i furu, PVC eller trä/alu. Alla våra altandörrar produceras av hög kvalitet – direkt från fabrik och är anpassat till det skandinaviska klimatet.

Som alternativ till altandörren kan du klicka vidare och få pris på ytterdörrar eller glaspartier till ett nytt och billigt uterum. 

Vad kostar en bra ytterdörr?

Då du beställer en ny dörr hos SparFönster kan du alltid vara säker på att du gör en bra affär då du köper dörren direkt från fabrik utan extra mellanhänder på vägen. Vi har alltid satt kunden i focus och det är också därför vi är en av de högst rankade företagen på Trustpilot som säljer dörrar i Sverige.

Om du behöver spara tid så kan du alltid beställa en dörr direkt från vårt lager. Dörren finns klar för leverans och vi skickar dörren då vi får in en beställning från er. Om inte någon av de måtten skulle passa er så bygger vi din nya dörr efter dina mått och önskemål. Du kan bland annat välja om dörren skall vara i trä, trä/alu och pvc.

Passar den nya dreh kipp altandörren in i stilen?

Det är viktigt att man väljer en altandörr som passar in i stilen på sitt hus då dörren är en viktig del av huset eller stugans look. Man skall tänka på att följa stilen om det skall vara modernt eller klassiskt och då finns det vissa delar som spelar in så som profiler, färger och spröjs.

Till sommarstugan kan du både hitta moderna och klassiska dörrar i Sparfönster breda sortiment.

Vanliga frågor

 • Varför välja en altandörr med dreh kipp funktion?

  Altandörren är den enkla och direkta passagen till och från trädgården. Hos Sparfönster har vi ett brett sortiment och du hittar enkelt ditt pris genom att välja din önskade modell och fylla i dina mått och specifikationer.

 • Finns det en garanti för nya dörrar och fönster?

  Hos SparFönster har vi 10 års garanti på alla våra dörrar och fönster. Du kan läsa mer om vår 10 års garanti här.

 • Är det möjligt att få en uppmätning?

  Våra samarbetspartners erbjuder uppmätning i Göteborgsområdet och södra Sverige. Beställ professionell uppmätning – så få du samtidigt en garanti om att du får levererat dina nya produkter i de helt rätta måtten. Du kan läsa mer här.

 • Hur väljer jag rätt öppningsriktning för min dörr?

  Om du är osäker på vilken riktning din dörr ska öppna har vi gjort en guide som du kan läsa här.