Få råd till förändring - Fönster och dörrar i vårt showroom i Stockholm 

Stockholm

Sparfönster

Hagaesplanaden 56

11365 Stockholm

Showroom Öppettider:

 

Måndag:    09 - 17

Tisdag:       09 - 17

Onsdag:     09 - 17

Torsdag:     09 - 17

Fredag:       09 - 15

Helgen:       Stängt

Showroom öppettider

 

25. nov. - 10:00 - 16:00

26. nov. - 10:00 - 16:00

27. nov. - 09:00 - 17:00

28. nov. - 09:00 - 17:00

Obs!

Onsdag 31/1 - stängt

Sparfönster hjälper dig att förverkliga just din fönsterdröm 

Behöver du nya fönster och dörrar till din bostad eller fritidshus, så har vi ett stort urval av fönster och dörrar av hög kvalitet till bra priser. 

Hos Sparfönster handlar du direkt med tillverkaren, vilket gör att du undviker dyra mellanhänder. Vi erbjuder fortfarande professionell rådgivning, bland annat i vårt fina showroom i Stockholm, där du också kan uppleva några av våra många fina modeller, känna på kvaliteten och bland annat se de olika materialen, handtagen och färgerna. 

Besök vårt showroom 

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt showroom i Stockholm, där vi är redo att ge dig råd om just dina drömmar för ditt hem och ditt projekt. 

Vi ger dig inspiration i projektets tidiga skeden, vi guidar dig i val av material, modeller och mycket mer därtill, och så hjälper vi dig att lägga din beställning när du har bestämt dig för just den lösning som passar allra bäst för dig och ditt hem. Vi ger dig möjligheten att välja mellan våra 3 högkvalitativa och hållbara material: trä, trä/alu eller PVC, och vi ger dig även möjligheten att definiera detaljer som spröjstyper, profiler, färger med mera. Tillsammans med detta väljer du självklart själv måtten på dina nya fönster och dörrar – vi tillverkar dem nämligen ända ner till millimetern, så att de passar precis till ditt hus. 

Kom och besök oss i vårt fina showroom i Stockholm, där våra rådgivare står redo med ett bra råd och en kopp kaffe. 

Se adress och öppettider här

Minska din elräkning

Behöver dina fönster och dörrar bytas ut, antingen för att träet håller på att ruttna eller för att de helt enkelt är för otäta? Det kan vara riktigt mycket pengar att spara på elräkningen genom att byta till nya energieffektiva fönster och dörrar.

Är du nyfiken på hur snabbt du kan tjäna in din investering igen, så prova vår energikalkylator här - och se hur mycket pengar du kan spara.