PRODUKTEN LIGGER NU I DIN VARUKORG

  •      Trustpilot
  •  10 års garanti
  •  Trygg e-handel
25% nätrabatt på måttbeställningar
  

Glaspartier

Glaspartier

Glaspartier från Sparfönster ger dig möjligheten  att bygga precis det uterum eller den vinterträdgård du drömmer om.

Beräkna din pris och rabatt vid att fylla i dina mått.

Glasparti

1 ruta

Glasparti 1 ruta

Välj modell:

Pris från 1 029,15 kr
Glasparti

2 rutor

Glasparti 2 rutor

Välj modell:

Pris från 1 349,47 kr
Glasparti

3 rutor

Glasparti 3 rutor

Välj modell:

Pris från 1 792,43 kr
Glasparti

1 fyllning 1 ruta

Glasparti 1 fyllning 1 ruta

Välj modell:

Pris från 1 484,41 kr
Glasparti

1 fyllning 2 rutor

Glasparti 1 fyllning 2 rutor

Välj modell:

Pris från 1 735,03 kr

Har du planer på att bygga uterum eller inglasad altan? Drömmer du om att skapa den perfekta glasverandan eller ett eget orangeri? Vi har glaspartierna du behöver!

Hos oss på Sparfönster kan du köpa glaspartier med flera olika öppningsvarianter. Ett eller flera glaspartier ger ökat ljusinsläpp i uterummet, orangeriet, glasverandan eller i en vinterträdgård. Vid altanbygge kan glaspartierna fungera alldeles utmärkt som en hel vägg eller som delar av en vägg.

När du köper uterumspartier kan du välja vilket av dina fönster du vill ska kunna öppnas. Det kan ofta vara en fördel att ha flera öppningsbara fönster, eftersom det kan bli väldigt varmt i ett uterum.

Glaspartierna finns med en, två eller tre rutor och du kan välja om du vill ha 2-glas eller 3-glas för nästan alla modeller. Du kan också välja om du vill ha vanligt klart glas (energiglas), glas med insynsskydd (råglas), ljuddämpande glas eller laminerat säkerhetsglas. Om du är händig kan du själv bygga dina glaspartier.

De flesta av våra produkter kan tillverkas i trä, trä med aluminiumbeklädnad eller pvc. Det finns även många valmöjligheter när det gäller färg, profil och konstruktion. Läs mer här: Uterum inspiration

För att du ska känna dig trygg erbjuder vi alltid 10 års garanti på alla glaspartier som du köper hos oss. Självklart kan du också komma till oss och få rådgivning och för att diskutera olika alternativ.

Våra kunniga experter hjälper dig gärna att hitta den lösning som känns optimal för dig. Ett uterum eller en altan ska hålla i många år och vi vill vara säkra på att du blir nöjd och får precis det du önskar. Därför ligger vi också i topp med flest glada och nöjda fönsterkunder på nätet enligt Trustpilot.

Så funderar du på att bygga uterum, glasveranda, organgeri, vinterträdgård eller inglasad altan – tveka inte att ringa till oss på Sparfönster på telefonnummer 020-140 40 69. Det går också bra att kontakta oss via e-post på info@sparfonster.se

Här kan du få en översikt över måttbeställda dörrar uterum och måttbeställda fönster uterum.
Gå till fönster, dörrar och aktuell information.

 

Bygge av uterum

Familjen Groth har byggt ett uterum med nya fönster och dörrar från SparFönster.

Se uterum här