Trygg E-handel

Näthandel sedan 2006

10 års garanti

Lagervaror levereras inom 2 veckor

+200 000 har köpt

Dörrpartier

Dörrparti betyder oftast att en ytterdörr och ett sidoljus har byggts ihop. Denna förträffliga kombination ger fasaden ett nytt utseende. Att köpa dörr från SparFönster innebär kvalité, garanti och marknadens bästa pris.  

Du hittar lätt  priset på våra produkter – Välj produkt och fyll i dina specifikationer och du kommer omedelbart se ditt pris.

Dörrpartier

SparFönsters utbud av dörrparti  finns både med och utan spröjs, och i flera olika sorters material. Du kan t.ex. välja spröjsade dörrpartier, som har två eller flera glasrutor eller fyllningar.  I listan nedan väljer du din modell, och kommer sedan vidare till val av mått, materialtyp, färg o.s.v. Se även våra billiga sidoljus och våra klassiska nordiska fönster.


För att du ska känna dig trygg med att köpa dörrar från oss får du alltid 10 års garanti. Att köpa en dörr är inte det minsta krångligt. Använd SparFönsters användarvänliga formulär och ange dina specifikationer som du vill att dina dörrpartier ska ha. Välkommen med din beställning!

Det är enkelt och säkert att handla hos SparFönster. Vi säkrar dig de bästa priserna, då vi levererar dina produkter direkt från vår egen fabrik, utan mellanhänder.

Som alternativ kan man välja ett glasparti, eller ett fönster, som till exempel våra fasta fönster.
Du kan också välja att titta närmare på billiga ytterdörrar och parytterdörrar, eller läsa om pardörrar.

Vanliga frågor

 • Kan du få en ytterdörr med sidoljus?

  Hos SparFönster kan du beställa en ytterdörr med sidoljus. Sidodelen är tillverkad med en fast ram, vilket gör det till ett billigt alternativ om man till exempel jämför med priset för en dubbel ytterdörr eller en ytterdörr i kombination med ett eller flera öppningsfönster. 
 • Finns det en garanti för nya dörrar och fönster?

  Hos SparFönster har vi 10 års garanti på alla våra dörrar och fönster. Du kan läsa mer om vår 10 års garanti här.
 • Hur mäter jag upp nya dörrar och fönster?

  På SparFönster har vi skapat en guide. Du kan se det här.
 • Hur får jag mer ljus in i korridoren?

  Om du inte har möjlighet att sätta in ett fönster i korridoren, är en ytterdörr med en sidoljus en riktigt bra lösning, eftersom en sidoljus ger en naturlig mängd ljus.