Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Slottsfönster

Populära fönster som passar speciellt väl in vid en renovering av ett äldre hus. 
Hos SparFönster hittar du ett brett utbud av slottsfönster.
Fönstret består av tre luft och kan byggas i flera olika indelningar. 

Slottsfönster är det klassiska fönstret som framhäver huset utsida och skapar autentiska detaljer om din bostads estetiska originalitet. Slottsfönster används vanligtvis i större villor, herrgårdar eller slott, vilket framhäver husets klassiska utseende med sitt eleganta och majestätiska utseende. Våra slottsfönster finns i materialen trä eller trä/alu och när du beställer dina slottsfönster har du naturligtvis alla andra vanliga tillvalsmöjligheter som till exempel färgval, glaskonstruktion, glastyp, profil, stängningstyp eller säkerhetsbeslag.

 1. Slottsfönster

  Slottsfönster 3 luft 5 rutor

 2. Slottsfönster

  Slottsfönster 3 luft 5 rutor med fast fönster

 3. Slottsfönster

  Slottsfönster 3 luft 12 rutor

 4. Slottsfönster

  Slottsfönster 3 luft 6 rutor

Romantiska slottsfönster- till dig som vill bevara en klassisk stil

Hos Sparfönster hittar du ett stort urval av stiliga slottsfönster i många olika utseenden. Fönstren består av tre luft och smyckar ut fasaden samtidigt som du får massor av ljus in i ert hem.  

I ett klassiskt slottsfönster är mitten luften fast medans de på sidorna är öppningsbara. Vi designar fönstret efter dina mått och önskemål och du väljer själv hur många spröjs som fönstret skall ha.

Vill du veta mer om våra slottsfönster finns vi här för att hjälpa dig. Ni kan nå oss via telefon, chat och mail där vi hjälper dig med att finna precis det fönster du önskar. 

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.