Sneda fönster

Vi tillverkar fasta trekantiga fönster med sneda vinklar, perfekta för gavelspetsar, snedtak och som komplement till fönsterpartier eller glasväggar. Dessa fönster ger spännande och vackert ljusinsläpp i ditt hem. Välj modell och fyll i dina önskemål för att se ditt nya trekantiga fönster.

Trekantiga fönster ger härligt ljusinsläpp och ger din bostad ett eget unikt utseende

Trekantiga fönster kan monteras tillsammans med andra modeller som t ex altandörrglidhängt fönster och glasparti, och ger då ett stort fönsterparti.

upp till 15Fönster med sneda vinklar ger vackert ljusinsläpp i bostaden. Det kommer in extra mycket ljus genom ett fönster med sneda vinklar eftersom det är ett fast fönster. Det betyder att fönstret inte har ram och  inte kan öppnas, utan glaskassetten sitter direkt i karmen. Se fler fasta fönster utan sneda vinklar.

På Sparfönster ritar du lätt upp ditt eget trekantiga fönster. Du ska bara välja modell och skriva dina egna mått och specifikationer. Pris ser du direkt på hemsidan.

 

Bygg din egen glasvägg eller ditt fönsterparti, välj en modell i taget, fyll i och lägg i varukorgen. Tillsammans med glaspartialtandörr eller glidhängt fönster kan du göra en fönstervägg till din bostad.

Sparfönster ger naturligtvis upp till 15 års garanti när du köper nya fönster och dörrar. Du betalar enkelt och säkert på en säker betalningssida.