Sneda fönster

Fasta fönster kan vi tillverka i andra former än fyrkantiga, nämligen trekantiga med sneda vinklar. Trekantiga fönster passar i gavelspets och vid snedtak, och det kan också användas tillsammans med fönsterparti eller en glasvägg. Fönster med sneda vinklar ger ett spännande och vackert ljusinsläpp i bostaden.

Se ditt nya trekantiga fönster genom att välja modell och fylla i dina önskemål.

Trekantiga fönster ger härligt ljusinsläpp och ger din bostad ett eget unikt utseende

Trekantiga fönster kan monteras tillsammans med andra modeller som t ex altandörrglidhängt fönster och glasparti, och ger då ett stort fönsterparti.


Fönster med sneda vinklar ger vackert ljusinsläpp i bostaden. Det kommer in extra mycket ljus genom ett fönster med sneda vinklar eftersom det är ett fast fönster. Det betyder att fönstret inte har ram och  inte kan öppnas, utan glaskassetten sitter direkt i karmen. Se fler fasta fönster utan sneda vinklar.

På Sparfönster ritar du lätt upp ditt eget trekantiga fönster. Du ska bara välja modell och skriva dina egna mått och specifikationer. Pris ser du direkt på hemsidan.

 

Bygg din egen glasvägg eller ditt fönsterparti, välj en modell i taget, fyll i och lägg i varukorgen. Tillsammans med glaspartialtandörr eller glidhängt fönster kan du göra en fönstervägg till din bostad.

Sparfönster ger naturligtvis 10 års garanti när du köper nya fönster och dörrar. Du betalar enkelt och säkert på en säker betalningssida.