Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Glidhängda fönster

Glidhängt fönster är ett populärt fönster som passar utmärkt i moderna bostäder. Passar lika bra i vardagsrum som i kök, sovrum och badrum. Öppnas lätt med ett handtag i nerkanten, och ställs upp steglöst.
Fönstret kan inte vridas runt

Välj modell, fyll i dina mått och specifikationer, och du ser priset direkt.

Glidhängda fönster

Ett glidhängt fönster har som standard dolda” beslag utvändigt. Anordningen är enkel och lätthanterlig. Fönstret öppnas utåt mot mitten och finns i en rad olika modeller och storlekar. Vi har också ett annat alternativ till glidhängda fönster, nämligen våra överkantshängda fönster. Ett annat alternativ är inåtgående fönster.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


Klicka på önskad modell nedan för att se detaljerad produktinformation samt vilka materialval och tillägg som finns tillgängliga. Om de produkter som du vill beställa finns bland våra lagervaror, skickas de från fabriken och når dig efter 5 - 10 arbetsdagar. Vi har alltid ett brett sortiment på lager.

Glidhängt fönster – modernt utseende och enkel öppning, och ett utav de bästa fönster som kan fås på marknaden!

OBS: Fördelarna är många när du väljer att handla hos SparFönster. Vi använder bland annat endast skandinaviskt virke, och vi levererar dessutom direkt från vår fabrik hem till dig, utan några mellanhänder.

Klicka dig vidare till våra populära flaggfönster och vridfönster, eller välj att se en översikt över alla nya fönster. Missa inte vår stora nyhet: takfönster!