Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Sidoljus

Med et sidoljus får du möjlighet för att skapa extra ljus och luft i samband med ditt ingångsparti.

Sidoljus kan användas i samband med ytterdörr, formpressad ytterdörr, halvdörr eller altandörr.

Du hittar lätt priset på våra produkter - välj produkten, fyll i dina specifikationerna och du kommer omedelbart at se pris och rabatt.

Sidoljus

Våra sidoljus finns i en mängd utföranden och materialtyper. Sidoljus till ytterdörr är en bra ljuskälla som kan monteras när du byter ut dina gamla ytterdörrar, eller sättas in i efterhand ifall du saknar tillräckligt med ljus. Sidoljus fönster finns som härdat glas,  råglas och det populära energiglaset. För att kunna tillgodose dina behov täcker våra modeller flera utföranden, som bl.a. hela eller halva glasparti.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


För att du som kund ska känna dig trygg med ditt val får du 5 års garanti på alla sidoljus ytterdörrar, som gäller från det att varan lämnar fabriken. Sidoljus fönster släpper in den tidiga morgonsolen och det sena kvällsljuset.

Handla dina sidoljus billigt från oss på SparFönster!

Alla våra produkter är anpassade efter de skandinaviska väderförhållandena med hänsyn till hållbarhet och isolering.

Andra har kikat på t.ex. en dubbel altandörr. Vi har dessutom kompletta dörrpartier.

Vanliga frågor

 • Vad är et sidoljus?

  Med et sidoljus får du möjlighet för att skapa extra ljus och luft i samband med ditt ingångsparti. Sidoljus kan användas i samband med ytterdörr, formpressad ytterdörr, halvdörr eller altandörr.
 • Hur väljer jag rätt öppningsriktning för min dörr?

  Om du är osäker på vilken riktning din dörr ska öppna har vi gjort en guide som du kan läsa här.

 • Hur mäter jag upp nya dörrar och fönster?

  På SparFönster har vi skapat en guide. Du kan se det här.

 • Finns det en garanti för nya dörrar och fönster?

  Hos SparFönster har vi 10 års garanti på alla våra dörrar och fönster. Du kan läsa mer om vår 10 års garanti här.