Flaggfönster

Ge ditt hus en klassisk look med flaggfönster från Sparfönster. Välj bland flera snygga modeller som påminner om svenska flaggan. Anpassa fönstren med våra många tillval och njut av högkvalitativa produkter. Vi ger ävenbupp till 15 års garanti och är Trygg E-handel-certifierade.

 1. Flaggfönster

  Flaggfönster 1 luft 2 rutor

  från 4 528 kr
  Välj fönster
 2. Flaggfönster

  Flaggfönster 2 luft 4 rutor

  från 7 143 kr
  Välj fönster
 3. Flaggfönster

  Flaggfönster 3 luft 6 rutor

  från 9 618 kr
  Välj fönster
 4. Flaggfönster

  Flaggfönster 4 luft 8 rutor

  från 12 122 kr
  Välj fönster
 5. Flaggfönster

  Flaggfönster 1 luft 3 rutor

  från 4 118 kr
  Välj fönster
 6. Flaggfönster

  Flaggfönster 2 luft 6 rutor

  från 7 659 kr
  Välj fönster
 7. Flaggfönster

  Flaggfönster 3 luft 9 rutor

  från 10 369 kr
  Välj fönster
 8. Flaggfönster

  Flaggfönster 4 luft 12 rutor

  från 13 111 kr
  Välj fönster
 9. Flaggfönster

  Flaggfönster 1 luft 4 rutor

  Välj fönster
 10. Flaggfönster

  Flaggfönster 2 luft 8 rutor

  Välj fönster
 11. Flaggfönster

  Flaggfönster 3 luft 12 rutor

  Välj fönster
 12. Flaggfönster

  Flaggfönster 4 luft 16 rutor

  Välj fönster
 13. Flaggfönster

  Flaggfönster 1 luft 5 rutor

  Välj fönster
 14. Flaggfönster

  Flaggfönster 2 luft 10 rutor

  Välj fönster
 15. Flaggfönster

  Flaggfönster 3 luft 15 rutor

  Välj fönster
 16. Flaggfönster

  Flaggfönster 4 luft 20 rutor

  Välj fönster
 17. Flaggfönster

  Flaggfönster 1 luft 10 rutor

  Välj fönster
 18. Flaggfönster

  Flaggfönster 2 luft 20 rutor

  Välj fönster
 19. Flaggfönster

  Flaggfönster 3 luft 30 rutor

  Välj fönster
 20. Flaggfönster

  Flaggfönster 4 luft 40 rutor

  Välj fönster
 21. Slottsfönster

  Slottsfönster 3 luft 5 rutor

  Välj fönster
 22. Slottsfönster

  Slottsfönster 3 luft 5 rutor med fast fönster

  Välj fönster
 23. Slottsfönster

  Slottsfönster 3 luft 6 rutor

  Välj fönster
 24. Slottsfönster

  Slottsfönster 3 luft 12 rutor

  Välj fönster

Vad är flaggfönster?

Flaggfönster är en fönstertyp som kännetecknas av indelningen av glasrutor. De mest klassiska varianterna av flaggfönster är indelade i 4 rutor som gör att modellen liknar svenska flaggan, vilket också är anledningen till varför fönstertypen har fått sitt unika namn. Glasrutorna är uppdelade med spröjs och finns idag i flera modernare varianter med bland annat kombinationer av mindre fönster med flera rutor och ett större fönster med 1 eller 2 rutor. 

Hos Sparfönster lagerför vi många olika varianter av fönster och tar även emot specialbeställningar med de tillval och materialtyper du vill ha till ditt hem. Låt vårt utbud av flaggfönster inspirera dig till att designa ett hem du kommer att trivas i.


Tillval, mått och glastyp – Få precis de flaggfönster du vill ha

När du beställer flaggfönster eller andra fönstertyper hos Sparfönster har du alltid ett brett urval av modeller att välja mellan. När du väl har valt grundmodell kan du sedan välja tillval som material, insynsskydd och färg på fönsterkarmen. Du väljer även måtten själv så att dina nya flaggfönster passar ditt hus eller lägenhet perfekt. För flaggfönster erbjuder vi bland annat dessa tillval:

 • Fönsterkarmens inre och yttre material
 • Lågenergiglas
 • Säkerhetsglas
 • Insynsskydd
 • Färg på insida
 • Färg på utsida
 • Vridbeslag
 • Fönsterhandtag
 • Ventil

Detta är bara några exempel på de tillval du kan lägga till, ändra eller uppgradera när du beställer dina nya flaggfönster hos oss. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda så många valmöjligheter som möjligt så att du kan få hem precis den sortens fönster som du vill ha i ditt hem. Välj antal luft, antal glasrutor och de tillval du själv vill ha och beställ redan idag. Och med vår upp till 15 års garanti kan du vara säker på att de fönster du beställer hos oss kommer att hålla riktigt länge.

Välj vilket material du vill ha på dina flaggfönster

Ett av de viktigare valen du gör när du beställer flaggfönster är vilket material fönsterkarmen ska ha. Materialvalet påverkar direkt hur mycket underhåll ett fönster kommer att behöva genom åren och även om du kommer att behöva måla om fönsterna efter ett visst antal år. 

Många väljer även ett material som matchar med ytterdörrar och altandörrar i huset för att skapa en enhetlig look utan stora kontraster. Våra flaggfönster går att få i följande material:

 • Trä
 • Trä/Aluminium
 • PVC

Fönster i trä har i många år varit det vanligaste valet för både dörrar och fönster i svenska hem. Våra fönster och dörrar i trä är tillverkade av långsamt växande tallar med en hög andel kärnved. Det innebär att materialet i fönstret är perfekt anpassat till vårt nordiska klimat och säkerställer att du får en hållbar och stark produkt som kommer att se bra ut i många, många år. 

Våra fönster i trä och trä/aluminium är dessutom impregnerade vid leverans så att de kommer med ett skydd mot röta och svamp. Våra målade flaggfönster är både kvistfria och fingerskarvade så att du får en jämn och slät yta på dina nya fönster.

Våra trä/aluminium fönster har en aluminiumbeklädnad på utsidan och samma högkvalitets trä på insidan som våra träfönster. Aluminiumet gör att fönstret är extra tåligt mot hårt väder och regn och gör även att du inte behöver lägga lika mycket tid och pengar på underhåll under åren som klassiska träfönster. Trä/Alu fönster kostar lite mer men behöver aldrig målas om.

PVC (PVC-plast) är det mest hållbara valet för våra fönster och är extremt slitstarkt, även i de hårdaste klimaten i de norra delarna av landet. Detta är en modern lösning som varken kräver underhåll eller ommålning och är det perfekta valet för dig som vill ha underhållsfria fönster i en modern design.

Våra videoguider hjälper dig mäta och montera dina flaggfönster

Hos Sparfönster har vi skapat ett gäng hjälpsamma videoguider som hjälper dig som vill beställa och montera dina flaggfönster själv. Våra videos visar dig allt från hur du mäter upp rätt för att beställa rätt storlek på fönstrena och även hur du monterar nya handtag på dina fönster. Du hittar våra videoguider här. Behöver du mer hjälp än du får av våra videor? Kontakta vår kundtjänst och få hjälp av kunnig och trevlig personal som kan hjälpa dig beställa rätt produkter och välja rätt tillval.

Beställ dina nya flaggfönster hos Sparfönster idag

Hos Sparfönster hittar du alltid det bredaste utbudet av inspirerande produkter i hög kvalitet. Vi håller dessutom nere våra priser genom att leverera direkt från fabrik och lagerför de vanligaste modellerna för att kunna erbjuda snabba leveranser. Sedan 2006 har vi levererat högkvalitativa dörrar och fönster till våra kunder och du är garanterad Trygg E-handel när du beställer hos oss.

Beställ dina flaggfönster hos Sparfönster för att kunna designa dina fönster som du vill i de material och med de tillval som passar ditt hem. Matcha dina nya fönster med dina befintliga dörrar eller beställ dina nya dörrar samtidigt som dina fönster för att byta ut allt på en gång och sänka dina energikostnader. Beställ redan idag och få upp till 15 års garanti på alla produkter från Sparfönster.