Upp till 42% nätrabatt
/
Beställ senast 28/2
Upp till 50% nätrabatt / Beställ senast 29/2
Vi har för närvarande problem med våra telefoner, du är välkommen att chatta med oss eller skicka ett mejl så svarar vi dig så snabbt vi kan
 

Flaggfönster

Ge ditt hus en klassisk look med flaggfönster från Sparfönster. Välj bland flera snygga modeller som påminner om svenska flaggan. Anpassa fönstren med våra många tillval och njut av högkvalitativa produkter. Vi ger ävenbupp till 15 års garanti och är Trygg E-handel-certifierade.

Vad är flaggfönster?

Flaggfönster är en fönstertyp som kännetecknas av indelningen av glasrutor. De mest klassiska varianterna av flaggfönster är indelade i 4 rutor som gör att modellen liknar svenska flaggan, vilket också är anledningen till varför fönstertypen har fått sitt unika namn. Glasrutorna är uppdelade med spröjs och finns idag i flera modernare varianter med bland annat kombinationer av mindre fönster med flera rutor och ett större fönster med 1 eller 2 rutor. 

Hos Sparfönster lagerför vi många olika varianter av fönster och tar även emot specialbeställningar med de tillval och materialtyper du vill ha till ditt hem. Låt vårt utbud av flaggfönster inspirera dig till att designa ett hem du kommer att trivas i.


Tillval, mått och glastyp – Få precis de flaggfönster du vill ha

När du beställer flaggfönster eller andra fönstertyper hos Sparfönster har du alltid ett brett urval av modeller att välja mellan. När du väl har valt grundmodell kan du sedan välja tillval som material, insynsskydd och färg på fönsterkarmen. Du väljer även måtten själv så att dina nya flaggfönster passar ditt hus eller lägenhet perfekt. För flaggfönster erbjuder vi bland annat dessa tillval:

 • Fönsterkarmens inre och yttre material
 • Lågenergiglas
 • Säkerhetsglas
 • Insynsskydd
 • Färg på insida
 • Färg på utsida
 • Vridbeslag
 • Fönsterhandtag
 • Ventil

Detta är bara några exempel på de tillval du kan lägga till, ändra eller uppgradera när du beställer dina nya flaggfönster hos oss. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda så många valmöjligheter som möjligt så att du kan få hem precis den sortens fönster som du vill ha i ditt hem. Välj antal luft, antal glasrutor och de tillval du själv vill ha och beställ redan idag. Och med vår upp till 15 års garanti kan du vara säker på att de fönster du beställer hos oss kommer att hålla riktigt länge.

Välj vilket material du vill ha på dina flaggfönster

Ett av de viktigare valen du gör när du beställer flaggfönster är vilket material fönsterkarmen ska ha. Materialvalet påverkar direkt hur mycket underhåll ett fönster kommer att behöva genom åren och även om du kommer att behöva måla om fönsterna efter ett visst antal år. 

Många väljer även ett material som matchar med ytterdörrar och altandörrar i huset för att skapa en enhetlig look utan stora kontraster. Våra flaggfönster går att få i följande material:

 • Trä
 • Trä/Aluminium
 • PVC

Fönster i trä har i många år varit det vanligaste valet för både dörrar och fönster i svenska hem. Våra fönster och dörrar i trä är tillverkade av långsamt växande tallar med en hög andel kärnved. Det innebär att materialet i fönstret är perfekt anpassat till vårt nordiska klimat och säkerställer att du får en hållbar och stark produkt som kommer att se bra ut i många, många år. 

Våra fönster i trä och trä/aluminium är dessutom impregnerade vid leverans så att de kommer med ett skydd mot röta och svamp. Våra målade flaggfönster är både kvistfria och fingerskarvade så att du får en jämn och slät yta på dina nya fönster.

Våra trä/aluminium fönster har en aluminiumbeklädnad på utsidan och samma högkvalitets trä på insidan som våra träfönster. Aluminiumet gör att fönstret är extra tåligt mot hårt väder och regn och gör även att du inte behöver lägga lika mycket tid och pengar på underhåll under åren som klassiska träfönster. Trä/Alu fönster kostar lite mer men behöver aldrig målas om.

PVC (PVC-plast) är det mest hållbara valet för våra fönster och är extremt slitstarkt, även i de hårdaste klimaten i de norra delarna av landet. Detta är en modern lösning som varken kräver underhåll eller ommålning och är det perfekta valet för dig som vill ha underhållsfria fönster i en modern design.

Våra videoguider hjälper dig mäta och montera dina flaggfönster

Hos Sparfönster har vi skapat ett gäng hjälpsamma videoguider som hjälper dig som vill beställa och montera dina flaggfönster själv. Våra videos visar dig allt från hur du mäter upp rätt för att beställa rätt storlek på fönstrena och även hur du monterar nya handtag på dina fönster. Du hittar våra videoguider här. Behöver du mer hjälp än du får av våra videor? Kontakta vår kundtjänst och få hjälp av kunnig och trevlig personal som kan hjälpa dig beställa rätt produkter och välja rätt tillval.

Beställ dina nya flaggfönster hos Sparfönster idag

Hos Sparfönster hittar du alltid det bredaste utbudet av inspirerande produkter i hög kvalitet. Vi håller dessutom nere våra priser genom att leverera direkt från fabrik och lagerför de vanligaste modellerna för att kunna erbjuda snabba leveranser. Sedan 2006 har vi levererat högkvalitativa dörrar och fönster till våra kunder och du är garanterad Trygg E-handel när du beställer hos oss.

Beställ dina flaggfönster hos Sparfönster för att kunna designa dina fönster som du vill i de material och med de tillval som passar ditt hem. Matcha dina nya fönster med dina befintliga dörrar eller beställ dina nya dörrar samtidigt som dina fönster för att byta ut allt på en gång och sänka dina energikostnader. Beställ redan idag och få upp till 15 års garanti på alla produkter från Sparfönster.