Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Om SparFönster

SparFönster AB är en trygg partner med över 14 års online erfarenhet! Vi finns i Sverige, Danmark, Norge, och Tyskland. 

SparFönster AB är del av en solid koncern som producerar och säljer byggmaterial till flera länder i Europa.

Med vår 14 års långa erfarenhet som online fönsterleverantör har vi fått en unik inblick i marknaden. Vi har sett både upp-och nedgångar på marknaden, därför har vi också stor respekt för vår utveckling och vi investerar endast i kapital vi redan har tjänat. På så sätt garanteras oberoende och soliditet, vilket i slutändan resulterar i en ökad säkerhet för våra kunder.

Se alle vinduer
Se alle døre

Sparfönster videoguides

På den här sidan har vi samlat alla våra videoguider. Här hittar du svar på många frågor, och du kan få hjälp samt vägledning i exempelvis uppmätning till nya fönster och dörrar, montering av dina produkter, val av fönstertyp eller val av dörr.
Våra videoguider är utförliga, de vägleder dig steg-för-steg och belyser eventuella fallgropar som kan finnas – till exempel om du ska montera din ytterdörr.

Vi har också sammanställt ett urval av videor på den här sidan, som visar olika typer av fönster, dörrar och glaspartier. På så sätt kan du enkelt uppleva den enskilda modellen och få ett intryck av vilken produkt som passar dig och ditt hus. Är du redo att beställa? Du hittar vårt urval av fönster och dörrar här.


Gör-det-själv videos

Här kan du se små ’’gör-det-själv’’ videoguides på bland annat montering, uppmätning och byte av nya fönster och dörrar.


Produktvideos

Här kan du få en kort presentation av de mest populära produkterna, se hur de ser ut och hur de fungerar.