Industrifönster

Upptäck vårt breda utbud av Industrifönster, även känd som New Yorker fönster. Utforska olika modeller och designa dem efter dina specifika mått för att passa ditt hem perfekt. Låt dig inspireras och upptäck dina möjligheter nedan för ditt projekt. Vi har en lösning som passar dig.

New Yorker fönster – vi ger dig inspiration till förändring

Låt dig inspireras till en modern stil i ditt hem. Det får du med våra skräddarsydda New Yorker fönster som kan ge ditt hem en perfekt avskärmning mellan exempelvis kök och vardagsrum. Det kan också fungera som en rumsavdelare till exempelvis en kontorshörna.

Oavsett vad anledningen är så kommer vårt populära New Yorker fönster att skapa en stilfull sfär i ditt hem som kan sätta pricken över i:et i inredningen med en kontrast av mörka, markanta linjer.


Vill du skärma av en del av vardagsrummet, sovrummet eller hallen?

Det kan du med våra smarta New Yorker väggar. Har du ett större sovrum kan du till exempel montera New Yorker väggen som en rumsavdelare, som avgränsar rummet med sovdel i den ena delen och en walk-in closet i den andra delen. Du kan också montera den längst bak i vardagsrummet och skapa en liten kontorshörna utan att behöva sätta upp en hel vägg som kommer att ta ljus från båda rummen. På det viset kan du få in det naturliga ljuset - istället för att sätta in en vanlig vägg för att avgränsa rummet. Det ger ditt hem ett modernt uttryck och du kan utnyttja ljuset från dina fönster fullt ut.

Allt i allt så får du en god lösning som kommer att bidra till en vacker stil och skapa kontrast i din inredning.  


Vad är ett New Yorker fönster?

New Yorker fönster är ett fast fönster som används inne i bostaden. Det hjälper dig i din inredning och används till att dela upp rum, avgränsa eller som ett dekorativt alternativ till en rumsavdelare. Vårt New Yorker fönster framhäver den moderna stilen och skapar ett stilsäkert, urbant utseende.

En New Yorker vägg kan med fördel monteras i ett av bostadens större rum. Glasväggen kan således fungera som en transparent rumsavdelare som delar upp ytorna och som samtidigt ger naturligt ljus i hela rummet. Du slipper de mörka hörnen som du annars hade fått med en bokhylla som rumsavdelare.

Vårt New Yorker sortiment är till dig som önskar att sätta extra prägel på din inredning och samtidigt vill uppnå en avgränsande effekt. Det skiljer sig från vårt övriga sortiment då fönstret endast används inne i ditt hus eller bostad. Du får en skräddarsydd New Yorker vägg som du själv bestämmer måtten på så att du kan anpassa den efter dina önskemål i vår innovativa produktkonfigurator. Den ska antingen monteras på en vägg eller som fri montering där den ena kanten monteras vid väggen och den andra står fritt - här rekommenderar vi att man avslutar med en list eller en stolpe till sist. Det kommer att bidra till en snygg finish.

Få trygghet hela vägen från tanke till montering

Låt dig inspireras när du ska designa din nya New Yorker vägg.  På denna sida hittar du ett brett sortiment av olika typer av New Yorker fönster. Upptäck de olika möjligheterna bland våra modeller med vår smarta editor. Här kan du specificera din design så att du får en alldeles unik produkt – skräddarsydd till din inredning. Vi tillverkar självklart efter dina önskemål helt ner på millimeternivå. Du skriver bara in dina specifika mått direkt när du beställer under den modell du väljer.

Du får ett resultat som är tillverkat av skandinavisk kvalitetsrik furu som kommer att hålla i många år framöver. Det går också att välja mellan olika typer av färg och glas.