Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Dreh kipp fönster & tunn fast

Dreh Kipp fönster från Sparfönster är ett flexibelt och inåtgående fönster.

Hitta din rabatt på ditt nye dreh kipp fönster vid att ange dina mått  och specifikationer och du vill omedelbart få et pris.

Dreh kipp fönster & tunn fast

Dreh Kipp fönster från Sparfönster är ett flexibelt och inåtgående fönster.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


Kipp fönster

Här hittar du våra kipp fönster. Kipp-fönsterna är praktiska och ger dig en fördel genom att de kan kippas eller tippas i toppen, så det kommer luft in överst i fönstret samt från sidorna. Det ger dig god ventilation och frisk luft i rummet.

Kipp-fönstret kan endast öppnas för att ventilera uppifrån och från sidorna. Om du däremot önskar öppna hela fönstret ska du istället välja ett Dreh Kipp-fönster. Det ger dig möjlighet för att både kunna kippa fönstret samt öppna det helt.

Du hittar våra Dreh Kipp-fönster här.

Fast karm fönster

Du kan enkelt beräkna din offert på billiga dreh kipp fönster ovan. Du anger bara det önskade antal fönster, önskade mått samt eventuella tillval.

Läs om liknande produkter: vridfönster och glidhängda fönster, eller se priser på alla fönster.