Upp till 50% webbpris - Beställ senast 11/6
 

Om SparFönster

SparFönster AB är en trygg partner med över 14 års online erfarenhet! Vi finns i Sverige, Danmark, Norge, och Tyskland. 

SparFönster AB är del av en solid koncern som producerar och säljer byggmaterial till flera länder i Europa.

Med vår 14 års långa erfarenhet som online fönsterleverantör har vi fått en unik inblick i marknaden. Vi har sett både upp-och nedgångar på marknaden, därför har vi också stor respekt för vår utveckling och vi investerar endast i kapital vi redan har tjänat. På så sätt garanteras oberoende och soliditet, vilket i slutändan resulterar i en ökad säkerhet för våra kunder.


Professionell uppmätning

Låt oss hjälpa dig med att göra en uppmätning, som sitter som handen i handsken

Det är ytterst viktigt att mäta upp rätt till dina nya fönster och dörrar – annars riskerar du att dina nya produkter inte kan monteras i ditt hus. Det kan vara en stor trygghet för många att få hjälp av en professionell till att mäta upp de nya fönster och dörrarna – det ger ro i magen.

Vi vill självklart väldigt gärna hjälpa dig med att gå en professionell uppmätning till dina nya produkter, så du tryggt och lugnt kan luta dig tillbaka medan vi producerar dina fönster och dörrar.


Beställ professionell uppmätning

Vi vill gärna ge service i toppklass och därför har vi tillsammans med våra duktiga samarbetspartners arrangerat möjligheten att boka tid till en professionell uppmätning. På så sätt kan du vara helt säker på att dina nya produkter får helt exakt de mått, så de enkelt kan monteras i ditt hem.

Så gör du

Beställ professionell uppmätning – så få du samtidigt en garanti om att du får levererat dina nya produkter i de helt rätta måtten.

Våra samarbetspartners erbjuder uppmätning i Göteborgsområdet och södra Sverige. Ange ditt postnummer i fältet till höger, så ser du om vi erbjuder uppmätning i ditt område. Om vi kan erbjuda uppmätning i ditt område, kommer du automatiskt gå vidare i beställningsprocessen. Efter att du har bokat ditt uppmätningsbesök blir du kontaktad av våra samarbetspartners, som därefter ser till att hantera förloppet vidare, vidrörande uppmätningen.

Priset gäller vid beställning av fönster och dörrar från Sparfönster.

Observera: Vid köp av måttjänster garanterar vi måtten på fönster och dörrar. Det innebär att varor med fel mått byts ut utan extra kostnad. Måttgarantin omfattar inte ersättning för eventuella förlorade inkomster eller andra kostnader kopplade till felaktig leverans. Vi ersätter inte eventuella kostnader kopplade till externa hantverkare.

Är det möjligt att få en uppmätning I mitt område?

 
 

Guide till egen mätning

Vill du veta hur du själv ska göra för att mäta?