Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Kunder

Bli inspirerad av våra många, nöjda kunder

Behöver du nya fönster och dörrar? Kanske funderar du på vilken typ du ska välja, eller vad som passar bäst till ditt hus?

 

Ibland är det lättare att se resultatet framför dig, när produkterna redan är monterade och klara. Därför har vi samlat en massa bra bilder och snygga resultat från våra kunder. Nedan hittar du inspiration från några av våra kunder som redan köpt och installerat nya fönster och dörrar från oss.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


Dubbel altandörr 20 rutor

Flaggfönster 4 rutor

Fast fönster 20 rutor / Altandörr 10 rutor

Fast fönster

Spröjsat fönster 2 luft 8 rutor

Flaggfönster

Parytterdörr 2 fyllningar

Flaggfönster

Dörrparti 2 fyllningar 2 rutor

Spröjsat fönster 2 luft 6 rutor

Glidhängd fönster 1 ruta + Fast fönster

Spröjsat fönster 3 luft 24 rutor + spröjsat fönster 2 luft 16 rutor + Formpressad dörr

Dörrparti 4 fyllningar 10 rutor

Spröjsade fönster 6 rutor + Dubbelaltandörr 16 rutor

Har du fått mod för mer?

Du kan själv mäta upp till dina nya produkter och ange dina mått direkt på hemsidan. Här kan du också välja vilken typ av material, glas, färg, profil eller handtag du vill ha för din dörr eller fönster. Klicka nedan för att se vårt stora urval.