Kvalitet - Energi & kvalitetsmärkning

Kombinationen av en effektiv produktion och försäljning direkt från fabrik betyder att vi kan hålla låga priser till våra kunder!

Kvaliteten på våra produkter är fullt jämförbar med dyrare fönster och dörrar på den svenska marknaden.

Titta alltid efter CE märket!

Alla våra fönster och dörrar har CE märkning och är testade av Teknologisk Institut. CE märket är den absolut viktigaste märkningen när du köper dörrar och fönster. CE-märkningen gör det enklare att handla med byggprodukter inom Europa, eftersom alla tillverkare bedömer och beskriver sina produkter med samma metoder.

Upp till 15 års garanti

Vi på SparFönster har tillverkat kvalitetsprodukter på vår egen fabrik i mer än 25 år.

Utöver vår vanliga 5-årsgaranti enligt våra villkor, erbjuder vi en förlängd garanti på 5 år extra, så den totala garantiperioden blir upp till 15 år mot röta och 12 år på trä/alu. Produkter i trä och PVC er ger 10 års garanti.  Läs mer under Garanti.

Ovanstående gäller för beställningar som har gjorts efter den 20 april 2015.

 

OBS:

Från den 15 juni 2015 har vi ändrat våra spröjsar. Energispröjsar på våra träprodukter är av aluminium på utsidan och trä på insidan. Önskar du spröjs som liknar tidigare beställning, kontakta oss på telefon  036 293 72 01.

Vi sparar inte på kvalitén. Vi ger dig alltid 4 mm glas

På Sparfönster ger vi dig råd till förändring – men vi vill också försäkra dig om att vi inte kompromissar med kvaliteten! Vi erbjuder alltid 4mm glas i våra fönster, detta säkerställer motstånd mot väder och vind, samt ökar fönstrets isoleringsförmåga.