Trygg E-handel

Näthandel sedan 2006

10 års garanti + 15 år mot röta

Lagervaror levereras från 5 dagar

+200 000 har köpt

Trygg E-handel

Näthandel sedan 2006

10 års garanti + 15 år mot röta

Lagervaror levereras från 5 dagar

+200 000 har köpt

Kvalitet - Energi & kvalitetsmärkning

Kombinationen av en effektiv produktion och försäljning direkt från fabrik betyder att vi kan hålla låga priser till våra kunder!

Kvaliteten på våra produkter är fullt jämförbar med dyrare fönster och dörrar på den svenska marknaden.


Titta alltid efter CE märket!

Alla våra fönster och dörrar har CE märkning och är testade av Teknologisk Institut. CE märket är den absolut viktigaste märkningen när du köper dörrar och fönster. CE-märkningen gör det enklare att handla med byggprodukter inom Europa, eftersom alla tillverkare bedömer och beskriver sina produkter med samma metoder.

10-års garanti

Vi på SparFönster har tillverkat kvalitetsprodukter på vår egen fabrik i mer än 25 år.

Utöver vår vanliga 5-årsgaranti enligt våra villkor, erbjuder vi en förlängd garanti på 5 år extra, så den totala garantiperioden blir 10 år på produkter av målat trä, trä-aluminium och PVC. Läs mer under Garanti.

Ovanstående gäller för beställningar som har gjorts efter den 20 april 2015.

 

OBS:

Från den 15 juni 2015 har vi ändrat våra spröjsar. Energispröjsar på våra träprodukter är av aluminium på utsidan och trä på insidan. Önskar du spröjs som liknar tidigare beställning, kontakta oss på telefon  036 293 72 01.

Vi sparar inte på kvalitén. Vi ger dig alltid 4 mm glas

På Sparfönster ger vi dig råd till förändring – men vi vill också försäkra dig om att vi inte kompromissar med kvaliteten! Vi erbjuder alltid 4mm glas i våra fönster, detta säkerställer motstånd mot väder och vind, samt ökar fönstrets isoleringsförmåga.

Prestandadeklarationer

Sedan juli 2013 har det varit lagstadgat att det till alla fönster och dörrar, SKALL uppvisas en CE prestandadeklaration - våra hittar du här: 

 

Våra träfönster är tillverkade av långsamt växande furu med hög andel kärnved. Virket kan vara helt eller delvis laminerat/fingerskarvat. Det är den klassiska lösningen för många byggen, anpassad till det skandinaviska klimatet.