PRODUKTEN LIGGER NU I DIN VARUKORG

Trä/alu fönster och dörrar – värt att veta

Om du väljer fönster och dörrar till ditt hem i rent trä eller trä/alu, beror helt på din smak och vilken typ hus du har. På den här sidan kan du läsa mer om fördelarna med att välja trä med aluminium beklädnad på utsidan, så du kan bestämma vad som passar bäst till din bostad.

Allt fler av kunder väljer fönster och dörrar i trä med aluminium beklädnad, av många olika anledningar. Själva tanken med att tillverka fönster och dörrar med en kombination av trä och aluminium är mycket enkel – nämligen att vi då kombinerar träets fina, naturliga och ”varma” egenskaper, med aluminium som är väderbeständigt och inte kräver något löpande underhåll (t ex målning).

 

Fönster - välj här  Dörrar - välj här

 

Vi ger dig en produkt som har träets varma, naturliga och miljöskapande effekt inne i huset, samtidigt som den utvändiga beklädnaden av aluminium skyddar träet, och ser till att dina aluminium dörrar och aluminium fönster har bra hållbarhet och lång livslängd.

Våra fönster och dörrar i trä/aluminium har CE-märkning.

 

10 års garanti

Som en extra service och trygghet erbjuder SparFönster en förlängd garanti på alla produkter i trä och trä / aluminium köpta efter den 20 april 2015.

Det betyder att du får en garantiperiod på hela 10 år - det gäller för alla produkter i trä och trä/aluminium. Vi garanterar dig en kvalitetsprodukt tillverkad på vår egen fabrik, med lång hållbarhet, och med god service.

 

Vad ska jag välja… träfönster eller trä/alu fönster?

Oavsett om du väljer fönster i trä eller aluminiumfönster så får du bra och hållbara fönster.

Fördelarna med massiva träfönster är att det är en klassisk, naturlig produkt rakt igenom. Träfönster lämpar sig bland annat särskilt bra för att ge hus som ska renoveras den rätta stilen.

Fördelarna med aluminium fönster och dörrar är att du får en produkt som har en klassisk stil, samtidigt som den inte behöver målas med jämna mellanrum. Trä/alu fönster är, som nämnts ovan, träfönster med utvändig beklädnad av aluminium.

 

Så vad ska du välja…? Det är naturligtvis upp till dig! Många väljer träfönster när de renoverar, medan trä/alu fönster ofta används vid nybyggen.

Træ/Alu

 

Få dina nya fönster i trä/alu här och upptäck alla valmöjligheter du har hos SparFönster. Du kan gå direkt till fönster med spröjsglidhängda fönster eller flaggfönster, som är våra mest populära fönster. Läs också om skillnaderna mellan våra profiler.

Kom ihåg att vi även tillverkar fönster och dörrar i PVC och att vi har kvistfritt trä.

 

Fönster - välj här  Dörrar - välj här