Upp till 42% nätrabatt
/
Beställ senast 28/2
Upp till 50% nätrabatt / Beställ senast 29/2
Vi har för närvarande problem med våra telefoner, du är välkommen att chatta med oss eller skicka ett mejl så svarar vi dig så snabbt vi kan
 

Profiler – classic och softline

Vilken profil ska du välja?

Vi erbjuder alternativen Softline-profil och Classic-profil när du ska köpa nya fönster och dörrar hos oss. Profilerna ger två olika uttryck i ditt hem. Softline-profilen används oftast för nya byggnader och i nyare hus, där du vill ha ett mycket modernt utseende.
Som namnet säger är Classic-profilen mer ’’klassisk’’ i sitt uttryck och ger en viss elegans utöver en mer traditionell och autentisk look till dina nya fönster och dörrar. Den klassiska profilen är ett populärt val i många svenska hem och passar perfekt till den fina, svenska byggstilen.


Profiler är den urfräsning som gjorts på karmar och ramar. Vi arbetar med två typer på våra fönster och dörrar:

1. Softline profil:

Softline-profil på ramar, poster och lodräta karmar är en 90-graders vinklad och avrundad profil som passar bra i moderna hem. Softline finns i alla typer av material.

2. Classic profil:

Classic-profil på ramar, poster och lodräta karmar är en profil med utskärningar i klassisk stil. Classic kan fås i furu. Profilen är endast på insidan

Kan inte kombineras med 3-lags glas.

Se vilka av våra fönster och dörrar som fås i Classic och/eller Softline.