PRODUKTEN LIGGER NU I DIN VARUKORG
Kväll chatt: Söndag, måndag och tisdag kl. 19.00 - 21.00

  •      Trustpilot
  •  10 års garanti
  •  Trygg e-handel
25% nätrabatt på måttbeställda varor!
Kväll chatt: Söndag, måndag och tisdag kl. 19.00 - 21.00
  

Vridfönster

Vridfönster

Designa dina fönster själv.

ETT AV VÅRA KVALITETSFÖNSTER - med det äkta Spilka Classic vridbeslag med barnspärr.

Vridfönster är ett vändbart fönster som är mycket praktiskt framför allt om du har övervåning, eller på ställen där det av olika anledningar är svårt att putsa fönstret utifrån. Välj mellan många olika modeller av vridfönster – alla har 10 års garanti och har CE-märkning för att garantera kvaliteten.

 

Ett Vridfönster från SparFönster är ett vändbart modernt fönster som kan vändas runt ca 180 grader, och som kan öppnas upp så du kan vädra ordentligt, och hänga sängkläder till vädring. Våra vridbara fönster har ett integrerat Spilka Classic fönsterbeslag, som skiljer det från vårt Topswing fönster.

Topswing och Vridfönster – skillnader?
Båda fönstermodeller är vändbara fönster. Det betyder att fönstren kan vändas eller vridas runt utåt/uppåt ca 180 grader. Det är en fördel när du t ex ska putsa fönster: du kan stå inne i rummet och putsa både ut- och insidan. Det är en fördel om du har övervåning, eller om fönstren sitter högt upp och det är långt ner till marken. Ingen del av fönstret kommer in i rummet när det vänds runt. Skillnaden på de två fönstren är att det sitter ett Spilka beslag på vårt Vridfönster. Spilka beslaget gör att ett Vridfönster glider lättare när man öppnar och stänger, och att det är mer stabilt och välbalanserat i utförandet.

Du kan också titta på några av våra andra fönster, t ex vårt Glidhängda fönster, som kan öppna ca 60 grader, eller vårt Dreh Kipp Fönster, som öppnar inåt och kan tippa in överkanten för att vädra. Titta också på vårt Topswing fönster, som liknar Vridfönstret men har ett annat beslag, inte Spilka beslag. 

Material
För att våra Vridfönster ska hålla extra länge tillverkas det med ett original Classic fönsterbeslag från Spilka. Spilka Classic introducerades på 1960-talet, och har sedan dess använts för att tillverka fönster med ett gediget utförande.

classic vaskedame logo 400 from Heidi van Spronsen on Vimeo.