Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Topswing fönster

Topswing är mycket användbara i bostäder där det kan vara lite krångligt att komma åt fönstret utifrån. T.ex. när det är dags att putsa dem.

Nedan väljer du typ av produkt och material. Ange dina mått och specifikationer och du kommer omedelbart at se dit pris och rabatt

 1. Topswing fönster

  Topswing fönster 1 ruta

 2. Topswing fönster

  Topswing fönster 2 rutor horisontell spröjs

 3. Topswing fönster

  Topswing fönster 2 rutor

 4. Topswing fönster

  Topswing fönster 4 rutor

 5. Topswing fönster

  Topswing fönster 6 rutor

 6. Topswing fönster

  Topswing fönster 3 rutor

 7. Topswing fönster

  Topswing fönster 9 rutor

 8. Topswing fönster

  Topswing fönster 6 rutor (3x2)

Topswing fönster

Ett vridbart fönster kan fås med en stor ruta, och det finns även varianter med spröjs som delar in rutan i flera mindre rutor. Denna fönstermodell kan beställas med en ram av pvc/plast, aluminium eller furu. Hos SparFönster kan du måttbeställa fönster utan extra kostnad. Du som gärna vill ha ett så underhållsfritt fönster som möjligt vid ditt fönsterbyte bör titta närmare på våra topswing fönster med aluminium.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


Alla topswing och andra fönstermodeller från SparFönster levereras med 10 års garanti och innehar CE-märkning, som betyder att fönstret är godkänt och tillverkat enligt gällande lagar och föreskrifter. Se även våra nya Vridfönster, som liknar våra topswing fönster en hel del, men som har ett integrerat Spilka Classic fönsterbeslag, vilket bl.a. gör fönstret mer enkelt i sin utformning.  

Fönster i standardmått: Vi har ocksä ett stort lager med fönster, där alla varor kan levereras efter 5 - 10 arbetsdagar.

Lek med tanken på att prova en ny typ av fönster när du ändå ska byta. Ett vridbart fönster med en energisparande ruta kanske blir din nästa investering?

Välkommen med din beställning!

OBS: Vi har 10 års garanti på alla våra produkter. Vi är ett AA - ratat företag, vilket försäkrar dig som kund att vi också finns här om 10 år, när garantin tar slut.

Se våra priser på fönster.

Andra har även kikat på fast/glidhängt fönsterdreh kipp fönster eller ett enkelt glidhängt fönster.