Därför är vi så billiga!

Vi säljer direkt till dig på vår hemsida, utan några kostsamma mellanhänder.
I Jönköping på Solåsen hittar ni vårt bemannade showroom, där ni prata med våra duktiga medarbetare, samt klämma och känna på våra produkter.  
På Husknuten i Frölunda och Nybygget i Arlandastad hittar du vår obemannade utställningar. Där kan du i lugn och ro se, testa och känna på våra produkter innan du beställer på vår hemsida. Då kan du vara säker på att produkten lever upp till dina förväntningar, att färgen är som du tänkt och passar till ditt behov, och att kvaliteten är som du vill att den ska vara.

Specialmått - till samma låga pris

Varor med specialmått har i många år betytt att du som kund  var tvungen att betala mer för samma produkt. Det har vi valt att ändra på. Vi tillverkar alla fönster och dörrar precis som du vill - utan att det kostar något extra. Du får exakt den lösning som passar till ditt hus, och du behöver inte göra en massa dyra ändringar på huset för att våra  fönster och dörrar ska passa in.

Upp till 15 års garanti

Vi är billiga, men vi går inte på kompromiss med kvaliteten på våra produkter. Därför lämnar vi upp till 15 års garanti mot röta och 12 års garanti på trä/alu. Vi  ger 10 års garanti på fönster och dörrar i trä och PVC från Sparfönster.

Alla våra fönster och dörrar är CE-märkta och lever upp till de senaste energikraven. För att vara säkra på lång hållbarhet impregneras alla fönster och dörrar på fabriken mot röta  och svamp.

Bra planering = Lågt pris

Vi lägger stor vikt på att planlägga och effektivisera i produktion och inköp. Detta får våra kunder nytta av genom låga priser. Därför är vi kanske inte den snabbaste leverantören i Sverige, men vi levererar till tiden. Om du kan planera din beställning i god tid, sparar du mycket pengar.

Vår leveranstid ligger normalt på cirka 6 veckor för måttbeställning.

Begränsat sortiment = Låga priser

Vi har valt att producera ett begränsat urval av fönster och dörrar till mycket konkurrenskraftiga priser. Om vi tillverkade alla typer av fönster och dörrar skulle det betyda större omkostnader i produktionen, och därmed högre priser på alla varor.  

Leverans till dörren i hela Sverige

När du beställer dörrar och fönster i specialmått leverera vi direkt från fabrik hem till dig.
Vi leverera tilluppfart eller så långt en lastbil från vår transportör kan köra.

Alla varor är packat på pall och inplastat för att skydda leveransen.  

 

(Vid leverans till ö utan broförbindelse leverera vi till närmaste hamn. Kostnad för vidare transport samt ev. extra emballering ingår inte)

Pris och kvalitet

Det är ingen tvekan om att pris och kvalitet oftast hör ihop.

Vi har rationaliserat vår produktion och kombinerar bra planering med stora inköp. Det gör att vi kan producera samma höga kvalitet upp till 40 % billigare. Hos oss får du kvalitetsvaror: det enda stället vi sparat är på priset.

 

Läs mer om oss, eller om våra fönster och dörrar i träpvc och aluminium.