Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Trygg e-handel – Handla säkert

Vi på SparFönster vill att du ska vara säker på ett tryggt och bra köp. Vi är certifierade för Trygg e-Handel, och du kan därför känna dig helt säker när du handlar dina fönster och dörrar hos SparFönster.

Trygg e-handel är en certifiering för e-butiker som säljer varor och tjänster på nätet. Att vara certifierad för Trygg e-handel kräver att e-butiken lever upp till de krav som ställs, och att man löpande kan bli kontrollerad för att säkerställa att man sköter sina åtaganden emot kunderna.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


SparFönster och Trygg e-handel

Vi vill gärna vara den e-butik du väljer när du ska köpa fönster och dörrar på nätet. Därför har vi valt att bli del av Trygg e-handel så du kan känna dig helt säker när du handlar hos oss.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga hela vägen igenom köpet, och därför ser du förstås totalpriset innan du genomför ditt köp. På SparFönster har vi inga dolda avgifter eller tillägg.

 

Dessutom har vi 14 års erfarenhet som gör att du köper tryggt och säkert, också efter att du har beställt. Då vet du att om du mot förmodan skulle ha problem med dina fönster eller dörrar kan du använda sig av garantin.

Läs mer om Trygg E-handel här.