Sparfönster – 14 år som onlineshop

Att köpa fönster innebär ofta en del överväganden innan man bestämmer sig för vart man ska handla. När du ska köpa fönster och dörrar på nätet är det därför viktigt att du kan känna dig trygg – innan, under tiden och efter köpet.

Hos Sparfönster har vi, som några utav de enda i branschen, sålt fönster och dörrar via vår onlineshop sidan 2006. Vår långa erfarenhet bidrar till att du kan vara säker på robust kvalité och bra service, och vi är stolta över att mer än 200 000 kunder redan har köpt sina fönster och dörrar online hos oss. 

Det faktum att vi levererar fönster och dörrar till några av marknadens absolut lägsta priser har inte medfört att vi på något sätt kompromissar med kvaliteten, och därför ger vi upp till 15 års garanti!

Vår erfarenhet i kombination med vår länga garanti är din försäkring om en bra och trygg handel – både under, men även efter ditt köp.


KÖP TRYGGT DINA FÖNSTER OCH DÖRRAR TILL LÅGA PRISER


Bland de största

Genom att vara en del av Europas största fönsterkoncern kan vi dra nytta av koncernens gemensamma inköpssamarbeten och produktutveckling – din garanti för robusta kvalitetsprodukter. 

Det är också din garanti för att alla köpvillkor är förenliga med koncernens värderingar och protokoll. I kombination med vår finansiella stabilitet kan vi därför garantera dig en trygg och säker inköpsprocess - även imorgon.


Inga dyra mellanhänder

Vi producerar våra fönster och dörrar på vår egna fabrik och kan därför vara säkra på bra kontroll över alla processer, som t.ex. arbetsflöde och materialkvalitet. 

Vi har inga dyra mellanhänder mellan vår fabrik och vår onlineshop och kan på så sätt ge dig de lägsta priserna. Om det, mot förväntan, skulle uppstå ett behov för garanti eller reparation reagerar vi snabbt och producerar nytt – på så vis undviker du långa och besvärliga reklamtioner.

 

Uttalande från kunder

Vi arbetar hela tiden hårt på att ge våra kunder en god upplevelse och vi sätter därför stort värde på den feedback vi får. Du kan läsa mer om tidigare kunders upplevelse på vår Trustpilot


 

Trygg e-handel

Vi vill säkerställa att du kan handla tryggt och säkert när du beställer dina fönster och dörrar online – därför är vi godkända av Trygg e-handel.
De godkända nätbutikerna testas och kontrolleras löpande av Trygg e-handel, så du kan vara helt säker på att de krav som ställs blir uppfyllda.

ÄR DU OSÄKER PÅ NÅGOT, HAR FRÅGOR ELLER BEHÖVER HJÄLP?

Så är du mycket välkommen till att ringa på 036 293 72 01 eller skriva till oss.
Vi sitter redo för att hjälpa dig.

 

Kanita Agic

Kontakt