Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Kundreferenser

Här kan du läsa om våra kunders upplevelser när de har handlat hos oss. Du kan också se vilka projekt vi har hjälpt våra kunder med, och kanske inspireras till ditt eget projekt.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


Bygge av uterum

"Vi har bara positivt att säga om Sparfönster"

Katarina Groth och Bengt-Göran Jansson, Karlstad

Renovering as sommarhus

"Vi är mycket nöjda med Sparfönster när det gäller hela processen från första kontakt"

Carolina Leijonram, Södra Vi

Hos SparFönster kan du alltid beställa från vårt stora urval av fönster och dörrar till attraktiva priser. Vi har mer än 11 års erfarenhet som webbutik och du har alltid 10 års garanti. Under årens lopp har fler än 200.000 bostadsägare fått nya fönster och dörrar från oss.

Vill du titta närmare på vårt aktuella erbjudande?

Redo att beställa?