Bygge av uterum

Hitta inspiration till ditt nästa projekt från ett av våra kundexempel här.


“Vi har bara positivt att säga om Sparfönster"


"Vi köpte vår första produkt där året innan uterummet byggdes. Det var den altandörr som nu är entredörr till uterummet. Då använde vi webbformuläret och det funkade utmärkt. Perfekt att man kan välja måtten på dörrar och fönstersjälv.Vi valde alternativet med aluminium påutsidan och trä på insidan, mycket snygga aluminiumprofiler som till och med är gerade i hörnen. Dörren levererades till och med en vecka tidigare än utsatt. Mycket hög kvalitet till ett bra prispå dörrenvar vår upplevelse då.

Denna goda erfarenhet fick oss också att välja Sparfönster även då vi skulle bygga uterummet. Denna gång åkte vi först till Västra Frölunda och tittade påSparfönsters utställning där (denna kan ni utveckla ännu mer med att visa fler produkter, det finns potential i att visa upp här)och såg några fönstertyper som vi tyckte verkade bra.""Då det var en del fönster som inte var rektangulära så tog vi därefter kontakt med Sparfönster via telefon. Där fick vi ett snabbt bemötande och Tanja tog hand om oss direkt. Snedaoch trekantigafönster var inga problematt beställai de mått vi ville ha. Det gick mycket smidigt tillväga då vi bara mailade ned våra konstruktionsritningar och vi fick fönsterritningarna tillbaka. Alla funderingar och frågetecken kunde vi reda ut via telefon. Det var aldrig några problem att få kontakt med Sparfönster utan vi fick alltid snabba svar.Vi dubbelkollade alla måtten hemma i lugn och ro och korrigerade det lilla som behövdes innan vår beställning gick ivägfrån Sparfönster. Även i detta fall valde vi aluminium på utsidan och trä på insidan, ett val som vi verkligen inte ångrar. Dåvårt bygge blev lite försenat så ringde jag till Sparfönster för att kolla hur leveransen låg tilloch snabbt fick jag reda på det. Denna vecka var dörrarna i tid, utan några som helst problem med leveransen, men fönstren någon vecka sena. För oss var det inga problem, vi hade marginal. Även fönstren levererades utan problem.

Vi har nu använt rummet sedan i början av oktober och vi ärmycket nöjda över resultatet. Mycket bra kvalitetoch snygg designpå skjutdörrar och fönstertill ett pris som inget annat fönsterföretag, på webben eller i butik, harvarit i närheten av att kunna konkurrera med.“
Mvh
Katarina Groth och Bengt-Göran Jansson, Karlstad. 


Fönster till uterum

  • 2 stk skjutdörrar altan, trä/aluminium (1 ruta)
  • 4 stk uterumsel (3 rutor m/gl.hängt)
  • 1 stk fastkarmfönster (1 ruta)