Så här säger våra kunder  

Vi på SparFönster tycker det är mycket viktigt att våra kunder är nöjda och att alla får en bra upplevelse med deras fönsterprojekt. En bra handel innebär förtroende och pålitlighet, och att hela handeln är enkel och överskådlig från början till slut när fönstren är monterade. Här kan du läsa om hur några av våra kunder tycker det har varit att handla hos SparFönster.
 

 
Jonas Molin köpte
 
Jonas Molin
från Malung
 
"Enkelt och bekvämt att beställa och bra pris på vad jag tycker är specialmått när dörren jag beställde var extra hög."

Katarina Groth och Bengt-Göran Jansson
från Karlstad
 
"Vi har bara positivt att säga om Sparfönster. Vi köpte vår första produkt där året innan uterummet byggdes. Det var den altandörr som nu är entredörr till uterummet. Då använde vi webbformuläret och det funkade utmärkt. Perfekt att man kan välja måtten på dörrar och fönster själv. Vi valde alternativet med aluminium på utsidan och trä på insidan, mycket snygga aluminiumprofiler som till och med är gerade i hörnen. Dörren levererades till och med en vecka tidigare än utsatt. Mycket hög kvalitet till ett bra pris på dörren var vår upplevelse då. Denna goda erfarenhet fick oss också att välja Sparfönster även då vi skulle bygga uterummet."
 
Katarina Groth och Bengt-Göran Jansson köpte
 
Familien Alderin
från Skåne
 
"Vi har bytt flera fönster i vårt hus och är väldigt nöjda med Sparfönster. Både utseende, kvalitet är viktigt för vår del och det har vi verkligen fått. Dessutom är priserna låga och leveranserna har alltid kommit vid avtalad tid."

Carolina Leijonram
från Södra Vi
 
"Vi köpte ett sommarhus i juni 2015. Huset är byggt 1945 och var i ett stort behov av renovering. Vi såg en potential i huset, gillade läget, både nära havet och med cykelavstånd till staden. Jag ville bevara stilen och började ganska omgående söka alternativ på nätet. Jag fastnade ganska snabbt för Sparfönster breda utbud och valmöjligheter vad gäller stilar, spröjs, fönsterkrokar m m. Fick omgående en personlig kontakt på Sparfönster där vi mejlledes under några veckor rättade ut de frågetecken som fanns. Visst var det lite nervöst att beställa via nätet och få betala innan eftersom det handlade om specialbeställda fönster, men allt fungerade perfekt. När fönstren skulle monteras upptäckte snickaren ett fabrikationsfel på ett fönster. Jag tog omgående kontakt och inte heller det blev något problem. Ett nytt fönster levererades och är nu även det på plats. Vi är mycket nöjda med Sparfönster när det gäller hela processen från första kontakt."
Lena Nilsson
från Uppsala
 
"Skickar en bild på min fru Lena Nilsson framför vårt sommarhus i Höga Kusten. På huset sitter idag 15 st dubbelfönster, 1 mindre fönster samt 2 st balkongdörrar från Sparfönster, exempel på fönstren ser ni på bilden. Vi är jättenöjda med fönstren från er och har rekommenderat Sparfönster till flera av våra grannar i byn Klocke i Sandöverken."