Serviceinriktad kundrådgivare/säljare
till vårt säljkontor i Stockholm

Brinner du för att skapa en fantastisk kundupplevelse? Vill du hjälpa till att fortsätta driva utvecklingen i ett framgångsrikt e-handelsbolag?
 
Vi söker en serviceminded, strukturerad och målmedveten medarbetare, som kan vara med till att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen över telefon och genom mail.

Jobbet

Dina arbetsuppgifter blir b.la. att:

  • Rådgivning och service till våra kunder på telefon, chatt och mail
  • Utarbeta offerter och uppföljning av dessa
  • Orderhantering
  • Behandla reklamationer

Om dig

Vi söker dig som vill ta chansen att utvecklas inom försäljning och service. Tidigare erfarenheter av detaljhandel och/eller försäljning är meriterande, men inget krav. Vi ser det som viktigare att du har ett intresse för produkterna och ett stort engagemang för att göra våra kunder nöjda.
Som person är du ambitiös och tar personligt ägarskap över din egen kunskapsutveckling. Du gillar tanken av att kombinera orden ”service”, ”kundfokus” och ”försäljning” på ett framgångsrikt sätt. Du är kommunikativ i telefon, gillar tempo och puls, håller alltid högt fokus på affären och söker hela tiden möjligheter att utveckla denna.

Det är ett krav att:

  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • Du kan kommunicera på engelska i tal och skrift

Vi kan erbjuda:

Ett självständigt jobb och möjlighet för personlig och professionell utveckling.
Jobbet är heltid med placering i Stockholm.

Vilka är vi?

Vi marknadsför varumärken som Sparfönster, Bonusfönster, vi säljer fönster och dörrar online - direkt till slutkund.
Vi består av mer än 800 engagerade medarbetare och omfamnar hela vår värdekedja från tillverkning av dörrar och fönster i måttanpassade dimensioner för leverans hos slutanvändaren.

Idag har vi produktion i Estland, Polen och Rumänien, vi syns på marknaden med tio starka onlinevarumärken på marknaderna i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Österrike, Finland och Storbritannien.
Vi är en del av Inwido AB Group, som är noterat på Stockholmsbörsen. Det är Europas största leverantör av dörrar och fönster med ca. 4 300 anställda i 11 länder.

Ansökan och kontakt

Skicka din ansökan samt CV och annan relevant information till E-mail: hr@sparfonster.se

Har du frågor om anställningen, är du välkommen att kontakta Johan via mail johan.erixon@sparfonster.se