Låt dig inspireras till förändring

Få inspiration till förändring när du ska fundera över ditt nästa projekt. Vi hjälper dig med att drömma.

Skapa den helt riktiga stämningen i kolonistugan eller i sommarhuset

Med spröjsade fönster och dörrar kan du skapa en mysig stämning som passar perfekt i den idylliska sommarmiljön.   

När de varmaste månaderna närmar sig så får du plötsligt ett extra rum, en terrass där du kan njuta av många måltider med familjen. En dubbel altandörr skapar en enkel utgång till terrassen som gör att innerum och uterum smälter samman.

 

Med flera fönster och stora altandörrar kan man snabbt skapa genomdrag och kyla ner sig i sommarvärmen. Plötsligt så har man förlängt säsongen när terrassen smälter samman med huset.

Förnya i modern stil

Stora fönster är moderna och populära – använd dem aktivt i inredningen och skapa mycket naturligt ljus i hemmet som här.
De stora fönsterna gör att dagsljuset kommer in i hemmet på alla våningar.

Vid matplatsen och i köket kan du njuta av utsikten över trädgården och när det varmare vädret kommer kan du låta utomhus- och inomhusutrymmen smälta samman till en vacker förening.

Låt charmen och den klassiska stilen sätta tonen

Spröjsade fönster med hänvisning till de gammaldags, traditionella trenderna sätter en mycket speciell stämning. Dessa typer av fönster är oerhört populära i Sverige.
Här kan vi se hur de vackra spröjsade fönstren fångar den originaliteten.

Vinterbilden skapar en vacker bakgrund för de spröjsade fönstrens vita ramar.
De många fönstren ger en närhet till naturen och även om kylan härjar ute kan du njuta av de varma, charmiga tonerna inomhus.