Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Om SparFönster

SparFönster AB är en trygg partner med över 14 års online erfarenhet! Vi finns i Sverige, Danmark, Norge, och Tyskland. 

SparFönster AB är del av en solid koncern som producerar och säljer byggmaterial till flera länder i Europa.

Med vår 14 års långa erfarenhet som online fönsterleverantör har vi fått en unik inblick i marknaden. Vi har sett både upp-och nedgångar på marknaden, därför har vi också stor respekt för vår utveckling och vi investerar endast i kapital vi redan har tjänat. På så sätt garanteras oberoende och soliditet, vilket i slutändan resulterar i en ökad säkerhet för våra kunder.

Se alle vinduer
Se alle døre

Inbrottsskydd för fönster och dörrar

Källarfönster och källardörrar är inbrottstjuvarnas vanligaste ingång till bostaden. Läs här hur du kan göra dina fönster och dörrar mer inbrottssäkra.

Inbrottstjuvar kommer ofta kommer in genom källardörrar eller -fönster där det är lätt att ta sig in och de ofta arbetar i fred och utan att synas. Det finns ett antal enkla åtgärder som kan hindra inbrottstjuvar.


Genom att investera i inbrottssäkra fönster och dörrar är det goda chanser för att inbrottstjuven går sin väg. Till exempel genom:

Säkring av fönster:

 • Säkra fönster med spanjoletthandtag med lås (nyckel eller kombinationslås/kod)
 • Envägsskruv i glaslist
  Envägsskruv kan eftermonteras på alla fönstermodeller, men bara i delar av trä (kom ihåg att förborra) 
 • Montera fönsterlås
  Fönsterlås kan eftermonteras på alla typer av fönster, men är särskilt bra på sidohängt fönster med fönsterkrok, där det inte finns någon möjlighet att montera ett spanjoletthandtag med nyckel eller kombinationslås 
 • Säkrings haspar 
 • Teleskoprör / Järnrör

 

Säkring av dörr:

 • Nya 6 – stiftade nycklarna (de med 4 - kantiga huvuden)
 • Extra låscylinder 
  Låset ger ytterligare säkerhet mot inbrott och gör det omöjligt att använda dörren som en flyktväg eftersom du ska använda nyckeln på insidan.
 • Välj lås med cylinder på båda sidor
  Det gör det också svårt att använda dörrarna som utrymningsväg.

 

Om du vill ha en professionell granskning av din bostads inbrottsskydd kan du kontakta en låssmed för granskning och förslag om förbättringar.

 

Se vårt breda urval av nya inbrottssäkra fönster och dörrar nedan. Om du köper nya fönster och dörrar från oss är du beredd mot inbrottstjuvarnas långa fingrar!