Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Om SparFönster

SparFönster AB är en trygg partner med över 14 års online erfarenhet! Vi finns i Sverige, Danmark, Norge, och Tyskland. 

SparFönster AB är del av en solid koncern som producerar och säljer byggmaterial till flera länder i Europa.

Med vår 14 års långa erfarenhet som online fönsterleverantör har vi fått en unik inblick i marknaden. Vi har sett både upp-och nedgångar på marknaden, därför har vi också stor respekt för vår utveckling och vi investerar endast i kapital vi redan har tjänat. På så sätt garanteras oberoende och soliditet, vilket i slutändan resulterar i en ökad säkerhet för våra kunder.

Se alle vinduer
Se alle døre

Inåtgående fönster

- En praktisk lösning

Ett inåtgående fönster kan vara en praktisk lösning av flera olika orsaker. Till exempel kan det vara en bra lösning med ett inåtgående fönster om du önskar att kunna putsa fönsterna inomhus. Att kunna putsa ett fönster inomhus kan vara fördelaktigt av flera orsaker. Lägenheten eller andra våningen i huset som ligger högt från mark kan vara svåra att nå utifrån. I dessa fall är det skönt att ha inåtgående fönster där utsidan är lätt att nå när du står inomhus.


Ett inåtgående fönster kan också vara fördelaktigt eftersom det möjliggör bättre ventilation, eftersom man kan luta fönstret upptill, vilket ger en jämn utluftning. Dessutom är den här typen av fönster praktiskt eftersom handtaget är i sidan och därför inte i vägen för till exempel växter på fönsterbrädan.

 

Inåtgående fönster – en värld av möjligheter

Här hos SparFönster erbjuder vi ett brett urval av olika inåtgående fönster. Våra inåtgående fönster finns i många olika typer, matrialer, med eller utan spröjs och ja kort sagt: i en mängd olika kombinationsalternativ. Därför är vi säkra på att vi kan erbjuda dig en lösning som passar din smak och som framhäver utseendet på ditt hus.

 

Inåtgående fönster
– vilken typ ska du välja?

Vilken typ inåtgående fönster ska du välja beror på vilka önskemål du har för ditt nya fönster. Här på SparFönster erbjuder vi i följande typer av inåtgående fönster:

Dreh kipp fönster

Fördel:


  • Kan både öppnas åt sidan och kippa
  • Utluftning i toppen
  • Fönstret kan putsas från insidan
  • Växter som står i fönstret står inte i vägen för handtaget
  • Stöldskydd eftersom fönstret kan öppnas i topp

Kipp fönster

Fördel:


  • Kan kippas i toppen
  • Utluftning i toppen
  • Växter som står i fönstret står inte i vägen för handtaget
  • Stöldskydd eftersom fönstret kan öppnas i topp