Fönstertillverkare – fatta rätt beslut

Det finns många olika fönstertillverkare i Sverige. Söker du en bra fönstertillverkare så har du kommit rätt. Vi producerar och levererar nämligen förstklassiga fönster och dörrar till dig, och gör det dessutom till rimliga priser. Vi har självklart ett stort sortiment av fönster och dörrar så att du kan få exakt de modeller som passar i ditt hem.


Fönstertillverkare till den svenska marknaden

Här på Sparfönster har vi fokus på den svenska marknaden. Vår resa som fönstertillverkare i Sverige tog sin början 2011 då Sparfönster grundades som en del av den börsnoterade koncernen Inwido. I Inwido-koncernen har vi mer än 14 års erfarenhet som onlinebutik. Vi har också verksamhet på flera andra europeiska marknader, vilket ger oss stor rutin och expertis inom vårt specifika område. Av den anledningen kan vi alltid leverera produkter till dig av högsta kvalitet – och av samma anledning kan vi ge dig upp till 15 års garanti på våra produkter, för vi vet att vi gör fönster och dörrar som håller!

En föregångare i branschen – här köper du direkt från fabriken

Med våra många års erfarenhet som fönstertillverkare och som onlinebutik kan vi gå i bräschen exempelvis när det gäller att effektivisera och eliminera fördyrande mellanled – vilket gör att vi kan leverera samma fina kvalitetsfönster och -dörrar till ett lägre pris, och på samma gång erbjuda snabb och omfattande service.

Vill du veta mer om oss? Här kan du läsa mer om Sparfönster