Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Farger

När du köper dörrar och fönster hos oss, erbjuder vi olika standardfärgeri RAL Classic som du kan välja mellan 

Välj den färg som passar till dig och ditt hus

Vilken färg vill du ha för din nya ytterdörr eller för dina nya fönster? Det finns många alternativ när det gäller att köpa nya fönster och dörrar, och vi vill hjälpa dig så att du får exakt de element som bäst passar dig och ditt hus. Nedan kan du läsa mer om färgval och du kan enkelt se vilka färger vi erbjuder. Husen är olika och därför bör det vara enkelt att beställa nya dörrar och fönster som passar din smak. 

Oavsett om du bor i ett klassiskt hus med bondegårdsfönster eller om du bor i ett modernt hus med topphängda fönster varierar det. Vi vill erbjuda dig olika alternativ när du behöver köpa nya fönster och dörrar - därför måste det naturligtvis också vara möjligt att köpa nya fönster eller dörrar i olika färger.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


Se vort färgprogram

Här hittar du vårt sortiment av färger som du kan välja mellan, när du beställer nya fönster och dörrar hos oss. Vi vill gärna ge dig en hög grad av flexibilitet i din beställning, så du har möjlighet att välja mellan flera olika standardfärger i RAL Classic-färgserien.

Du kan ge ditt hem en mer personlig look genom att välja en specifik färg för dina nya fönster och dörrar. Standardfärgen på våra fönster och dörrar är vit (RAL 9010). Det är dock helt upp till dig vilken färg du vill ha till dina nya produkter – färgen väljer du som ett tillval i samband med beställningen.

Färgerna kan också enkelt kombineras under beställningsprocessen, om du skulle vilja ha en ytterdörr med vit insida och svart utsida. Vi ser till att producera din nya produkt som passar dig och dina behov. Det kallar vi för service i toppklass!

Du har möjlighet för att välja olika färger på samma produkt. Du kan alltså välja en färg på insidan och en annan färg utvändigt.

OBS! Standardfärger

Färgschemat är endast vägledande – vid slutgiltigt färgval hänvisas till RAL-färgkort i original.

 

Är du redo att beställa dina nya fönster och dörrar?