Trygg E-handel

Näthandel sedan 2006

10 års garanti

Lagervaror levereras inom 2 veckor

+200 000 har köpt

Dubbeldörrar

Dubbeldörrar är, förutom att de är praktiska, också något som verkligen kan förhöja husets utseende. Beroende på husets arkitektur och stil, och vilka funktioner du själv behöver, finns det många olika typer av dörrar du kan välja. En dubbeldörr är alltid ett säkert kort!

Vi har både pardörrar och dubbeldörrar till altanen samt förrådsdörrar. Hos oss kan du välja mellan många billiga dubbeldörrar med olika funktioner och utföranden. Vi har dörrar i träPVC och aluminium, helglasade, halvglasade eller helt i trä. Du kan själv bestämma färg, och du får självklart energiglas i dina dubbeldörrar!


Dubbeldörrar till huvudentré och förråd

Våra dubbeldörrar passar bra både som ytterdörr och som förrådsdörr.

Husets huvudentré blir markerad och lite extra värdig med en snygg parytterdörr som matchar husets arkitektur. Exempelvis en dörr med fyllningar i traditionell allmogestil för det äldre huset, eller en trendig variant med glasrutor i olika kombinationer för det moderna boendet. Med en pardörr som ytterdörr blir ditt entréparti snyggt och dessutom praktiskt - en dubbeldörr kan enkelt slås upp till en stor öppning när du väntar många gäster eller ska in med ett flyttlass.

För förrådet eller uthuset kanske det låter onödigt storslaget med en pardörr, men faktum är att en dubbeldörr är väldigt praktisk i ett utrymme där du ofta bär möbler och redskap ut och in. För det lite röriga förrådsutrymmet passar det kanske bäst med en dörr man inte kan se igenom, medan du för trädgårdspaviljongen eller växthuset vill ha mycket ljusinsläpp och därför väljer en pardörr med glas. Sök bland våra olika modeller!

Dubbeldörrar till altan och terrass

Glasade pardörrar passar väldigt bra till din altan eller terrass, där en dörr med stora glaspartier suddar ut gränsen mellan ute och inne. En helglasad parytterdörr släpper in mängder med dagsljus i rummet och bjuder samtidigt på en obehindrad utsikt över trädgård och natur. Vi har både helglasade, tvådelade och spröjsade altandörrar med upp till 20 rutor. Förutom våra dubbeldörrar har vi också enkla altandörrar och dörrar med ett smalare sidoljus för en snygg och trendig look. Ett annat alternativ är våra skjutdörrar till altan.

Kom ihåg att helglasade dörrar måste beställas med säkerhetsglas enligt BBR 19.

Köp från lager eller beställ specialmått

Hos SparFönster kan du beställa måttanpassade dörrar som passar just dina förutsättningar; hela fyllningsdörrar, halvglasade, helglasade, med spröjs eller utan. Allt beroende på hur just ditt hus ser ut och vilken funktion du är ute efter. Fyll i dina val, inklusive mått, i specifikationsrutan och priset visar sig omedelbart. Här kan du också välja individuella tillbehör som lås, ventiler och säkerhetsglas, samt välja den kulör som passar ditt hus bäst.

Vi har också ett stort sortiment av färdiga dörrar med standardmått i lager, klara för leverans. Beställ dubbeldörrar från vårt lager och vi levererar inom 5 arbetsdagar.

Behöver du matchande fönster till dina nya pardörrar? Läs mer om våra olika fönstermodeller. Ett alternativ till dubbeldörrar kan vara skjutdörrar till altan.