Dubbeldörrar

En dubbeldörr gör att ditt hus ser mer välkomnande ut och ger hela huset en mer elegant look. Dubbeldörrar är dessutom extra praktiska eftersom du få en större ingång till huset, oavsett om det är i form av en ytterdörr eller en pardörr till din altan. Beroende på husets arkitektur och stil, och vilka funktioner du själv behöver, finns det många olika typer av dörrar du kan välja. En dubbeldörr är alltid ett säkert kort!

Hos Sparfönster kan du hitta både parytterdörrar, dubbeldörrar till altanen samt förrådsdörrar. Du välja mellan många billiga dubbeldörrar med olika funktioner och utföranden. Vi har högkvalitativa dörrar i trä, PVC och trä/aluminium, i utföranden som helglasade, halvglasade eller helt i trä. Du kan själv bestämma färg och välja de tillval som passar just ditt hus och dina behov.


Snyggt och praktiskt med dubbeldörr från Sparfönster

Med våra snygga dubbeldörrar får du en extra bred ingång till antingen ditt hus eller ditt förråd. Som ytterdörr kan du ge huset en unik stil genom att byta till en parytterdörr som matchar resten av husets arkitektur. Äldre hus kan få ett modern ansiktslyft med en dubbeldörr med glas, antingen helglas eller med fyllningar.

I nyare hus kan du istället skapa en charmig kontrast med helglasad dubbeldörr med spröjs. Välj den kombination av glas och fyllningar samt antal glasrutor som passar ditt hus bäst och få en extra stor öppning antingen som ytterdörr eller som en bakdörr till trädgården. En dubbeldörr kan enkelt slås upp till en extra bred entré när du väntar många gäster eller ska in med nya möbler eller vitvaror.

Just för att man ofta flyttar in och ut stora objekt gör det extra praktiskt att ha en förrådsdörr i dubbeldörr variant. Har du utemöbler som du förvarar i förrådet över vintern eller vill rulla in din stora gasgrill kommer det vara mycket enklare om förrådet har en extra bred dörr. Till förrådet är det förmodligen mer passande att skippa glasrutor och välja en dörr helt i trä, PVC eller trä/aluminium. Har du ett växthus är däremot helglasade dubbeldörrar helt perfekt, eftersom de släpper in både naturligt ljus och ger dig en bred entré.

Behöver du en dubbeldörr i specialmått eller har särskilda önskemål? 

Om du har hittat inspirationen och vill ge ditt hem en helt ny look som gör grannarna avundsjuka kan du hittar allt du behöver hos Sparfönster. Oavsett om du är ute efter parytterdörrar i gammal stil eller en pardörr till altan med spröjs kan du hitta det du söker i vårt breda sortiment.

Vill du ha något extra unikt och beställa en dörr i specialmått eller med särskilda tillval kan vi självklart hjälpa dig med det med. Sparfönster har tillverkat och levererat högkvalitetsdörrar till våra nöjda kunder sedan 2006 och hjälper mer än gärna till att förverkliga ditt drömprojekt. Alla våra dubbeldörrar har många valfria tillval som ger dig möjligheten att designa din dörr precis som du vill ha den.

Har du redan en fin dubbeldörr hemma men vill ha mer naturligt ljus i din hall? Kika på våra sidoljus som du monterar på sidan av ytterdörren för att få ett extra fönster, antingen i helglas eller med spröjs.

Olika typer av dubbeldörrar 

Vi erbjuder 3 olika grundmodeller av dubbeldörrar och varje grundmodell finns i flera varianter med olika antal glasrutor och fyllningar. Klicka på en av grundmodellerna här för att se hela vårt sortiment av snygga dubbeldörrar i den modellen:

Vill du släpp in mer ljus men hålla blickarna ute? – Dubbeldörr med insynsskydd

Dubbla altandörrar och dubbeldörrar i helglas eller med stora glasrutor släpper in massor av naturligt ljus i ditt hem. Med mer naturligt ljus får du en härlig atmosfär hemma och kan spara pengar på elräkningen genom att hålla lamporna släckta längre. Men hur gör man om man bor precis vid en gångväg eller har insyn rakt in i huset från hallen?

Våra dubbeldörrar i glas går att köpa med specialglas med struktur som fungerar som insynsskydd. Dessa glastyper släpper in lika mycket ljus som vanligt glas men håller blickarna ute, så att du kan förvandla hallen till en välkomnande oas av naturligt ljus utan att oroa dig för nyfikna blickar från gatan utanför.

Dubbeldörr med rätt tillval, material och färg 

På alla våra produktsidor för dubbeldörrar kan du hitta flera valmöjligheter när det kommer till valfria tillval. Dessa tillval ger dig möjligheten att själv designa en dörr precis som du vill ha den, med de funktioner och det utseende som passar dina behov bäst. Det är även här du väljer vilken typ av glas du vill ha och färg på dörren. Våra dubbeldörrar har följande tillval:

 • Material
 • Energiglas
 • Glas design & Insynsskydd
 • Säkerhetsglas
 • Typ av fyllning
 • Öppningsriktning
 • Färg på utsidan
 • Färg på insidan
 • Tröskel
 • Friktionsbroms
 • Ventil

Beställ din nya dubbeldörr hos Sparfönster

Dubbeldörrar, altandörrar och glaspartier. Hos Sparfönster hittar du det bredaste utbudet av högkvalitativa produkter inom dörrar och fönster. Vi gör även vårt yttersta för att hålla våra priser så låga som möjligt så att du har råd att köpa exakt den dubbeldörr som du vill ha till ditt hem. Vi har tillverkat och levererat dubbla ytterdörrar och altandörrar till våra nöjda kunder över hela landet sedan 2006.  Idag har Sparfönster även ett certifikat för Trygg E-handel så att du kan känna dig säker när du beställer hos oss. Hos Sparfönster får du alltid:

 • Låga priser och hög kvalitet
 • Trygg E-handel
 • Upp till 15 års garanti
 • 2 veckors leveranstid på lagervaror
 • Träprodukter tillverkade av kvistfritt högkvalitets trä
 • Många tillval
 • Kunnig och hjälpsam kundtjänst

Om du har några frågor om dubbeldörrar eller behöver hjälp när du beställer din nya dörr kan du alltid kontakta vår trevliga och hjälpsamma kundtjänst. Du kan nå oss via mail, chatt och telefon. Om du är det minsta osäker på t.ex. val av material, vilket glas som passar bäst eller hur du tar mått på rätt sätt är det bara att höra av dig. Sparfönster är det bästa alternativet på marknaden när du ska köpa nya dörrar eller fönster. Låt vårt breda sortiment inspirera dig och beställ din nya dubbeldörr hos oss redan idag.

När vi har Black Week, finns det alltid mycket pengar att spara. Är du intresserad av att veta mer om vår Black Week-kampanj? Då kan du göra det här: Black Week/Friday - fönster och dörrar