Trygg E-handel

Näthandel sedan 2006

10 års garanti + 15 år mot röta

Lagervaror levereras från 5 dagar

+200 000 har köpt

Trygg E-handel

Näthandel sedan 2006

10 års garanti + 15 år mot röta

Lagervaror levereras från 5 dagar

+200 000 har köpt

Få råd till förändring – beställ med nätrabatt hos  Sparfönster

När du beställer dina nya fönster och dörrar direkt på vår hemsida erbjuds du vad vi kallar "nätrabatt". Nätrabatten är ett uttryck för de besparingar som vi kan erbjuda dig när du själv beställer online.


Vi tar bort de dyra mellanhänderna mellan dig och dina nya fönster och dörrar. Det innebär att du hos oss slipper de tillägg och utgifter som en hantverkare normalt skulle lägga på din faktura. Det betyder inte att du inte kan använda professionella hantverkare eller snickare för monteringen av dina produkter – ​​det betyder helt enkelt att du kan spara pengar genom att själv lägga din beställning på dina nya fönster och dörrar.

Hur får jag nätrabatt på mina nya fönster och dörrar?

Du får nätrabatten helt enkelt när du väljer att göra din beställning via vår hemsida. Vår online självbetjäningslösning gör att vi kan erbjuda dig det bästa priset för dina nya fönster och dörrar, när de dyra mellanhänderna väl är borta. Du sparar därför pengar genom att mäta upp själv med vår enkla steg-för-steg-guide, du undersöker specifikationer och gällande lagkrav med vägledning från våra informationssidor och hittar inspiration till de fönster och dörrar som passar ditt projekt hos våra många fina kundcases.

Om du inte vill beställa själv online på vår hemsida kommer du inte att kunna få vår nätrabatt och handlar därför till grundpris. Vi är redo att hjälpa dig på info@sparfonster.se, där vi tillhandahåller:

·         Professionell mätning hos dig

·         Vägledning i produktval

·         Se till att tillämpliga lagkrav efterlevs i ditt projekt

·         Beställning och kvalitetssäkring

·         Att du inte har några extra kostnader vid beställnings- och mätfel

·         Uppföljande efter-service

Sparfönster, få råd till förändring.