Trygg E-handel

Näthandel sedan 2006

10 års garanti

Lagervaror levereras inom 2 veckor

+200 000 har köpt

Få råd till förändring – beställ med nätrabatt hos  Sparfönster

När du beställer dina nya fönster och dörrar direkt på vår hemsida erbjuds du det vi kallar ”webbrabatt”. Webbrabatten är ett uttryck för den besparing som vi har möjlighet att erbjuda dig när du själv står för köpet av fönster och dörrar.


Vi tar bort de fördyrande mellanleden mellan dig och dina nya fönster och dörrar. Det innebär att du hos oss undviker de tillägg och utgifter som en hantverkare normalt skulle lägga på din faktura. Det betyder inte att du inte kan använda dig av professionella hantverkare eller snickare för monteringen av dina enheter – det betyder bara att du sparar pengar genom att själv skapa beställningen på dina nya fönster och dörrar. På så vis kan du vara säker på att få exakt den produkt du behöver, i rätt material och med de val och tillval som passar dig och ditt hus.

Hur får jag nätrabatt på mina nya fönster och dörrar?

Webbrabatten får du helt enkelt när du skapar din order via vår hemsida. Självbetjäningslösningen gör nämligen att vi kan erbjuda dig det bästa priset på dina nya fönster och dörrar när de fördyrande mellanleden tas bort.
Beställningen av dina fönster och dörrar sker genom att du först mäter upp för dina nya enheter, och när du har måtten klara hittar du de produkter du behöver på vår webbplats och designar dem efter dina önskemål. Slutligen lägger du till de skräddarsydda fönstren och dörrarna i varukorgen och går till betalningssidan.

Få det som du vill ha det: Gör det själv eller låt oss hjälpa till – behöver du hjälp med monteringen så kan du luta dig tryggt tillbaka. Vi ger dig nämligen gärna kontakt med vår duktiga samarbetspartner om du inte själv vill ta itu med arbetet. På så vis får du den prismässiga fördelen med att själv beställa och därmed få webbrabatt men får samtidigt hjälp med monteringen.

Vill du inte beställa själv på vår hemsida kommer du inte att kunna få vår webbrabatt och handlar därför till ordinarie pris. Vi står redo att hjälpa dig på info@sparfonster.se.

Sparfönster: Få råd till förändring.