Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Om SparFönster

SparFönster AB är en trygg partner med över 14 års online erfarenhet! Vi finns i Sverige, Danmark, Norge, och Tyskland. 

SparFönster AB är del av en solid koncern som producerar och säljer byggmaterial till flera länder i Europa.

Med vår 14 års långa erfarenhet som online fönsterleverantör har vi fått en unik inblick i marknaden. Vi har sett både upp-och nedgångar på marknaden, därför har vi också stor respekt för vår utveckling och vi investerar endast i kapital vi redan har tjänat. På så sätt garanteras oberoende och soliditet, vilket i slutändan resulterar i en ökad säkerhet för våra kunder.

Se alle vinduer
Se alle døre

SparFönsters sponsorer

Hos SparFönster stöder vi välgörenhetsändamål. Vi har ägnat den här sidan till sponsring som vi väljer att delta i. Nedan kan du läsa mer om de företag, evenemang eller events som vi valt att sätta extra fokus på, i det goda syftet.

Varje år får vi många förfrågningar och förslag till supportärenden och vi önskar att vi hade kunnat stötta fler av de många goda saker. Naturligtvis är det inte möjligt att stödja alla projekt, därför väljer vi några hjärtefrågor om året där vi lägger fokus och gör insatser. Här väljer vi utifrån vart vi tror att fonderna kan göra störst nytta, eller en sak som vi har en speciell koppling till.


Barncancer Fonden

Barncancerfonden jobbar varje dag för att bekämpa den vanligaste dödsorsaken bland barn mellan 1 och 14 år. I dag dör ett femtiotal barn, två skolklasser, till följd av sin cancer – varje år. Det är en fruktansvärd sjukdom både för de barn som drabbas, och för deras anhöriga. Att formulera vårt uppdrag utifrån den här verklighetsbilden är därmed inte särskilt svårt. Vi ska göra allt vi kan, för att på sikt en gång för alla utrota barncancer.

En av våra stora hjärtefrågor här hos SparFönster är barn med cancer. Här har vi valt att göra en större insats och stödja barn som kämpar med denna livshotande sjukdom.

Vi har valt att stödja Barncancerfonden med 30 000 kr och i hela september 2020 stöder vi också Barncancerfonden med 5 kr för varje order.