PRODUKTEN LIGGER NU I DIN VARUKORG
 

Skrapa och vinn

Över 1 000 vinster – och en storvinst värd 10 000 kr!

Nu är det december och vi ska ha lite kul medan vi väntar. Därför får du en rolig julkalender där du kan ha tur och skrapa fram över 1 000 vinster och bra dagliga erbjudanden. Skrapa fram extra bra nätrabatter som du kan använda när du köper nya fönster och dörrar hela december. När du skrapat alla 24 fält är du automatiskt med i den stora jultävlingen om ett presentkort på 10 000 kr till SparFönster!!

Kom ihåg att du ska skrapa ett fält varje dag för att få möjlighet att få våra speciella rabattkod – man vet aldrig vad som gömmer sig bakom luckan ;-)

Kom igång

  • 1) Skriv namn och e-mejladress
  • 2) Tryck på ”hämta min skrapkalender” (du får e-mejl med länk till din jul-skrapkalender)
  • 3) Följ länken i e-mejlet och börjar spela*

    *OBS: du säger samtidigt ja tack till prenumeration på vårt nyhetsbrev som innehåller inspiration, tävlingar och bra erbjudanden. Vi skickar ut nyhetsbrevet ca en gång i veckan – och du kan sluta prenumerera när du vill.

Köp redan idag – och samla julgranar hela december

Vi drar av din samlade vinstrabatt retroaktivt på alla beställningar som görs mellan den 1:a och 24:e december 2018.

KOM IHÅG! Du betalar inget när du beställer måttbeställda fönster och dörrar i december

Vi vet att julen kostar mycket pengar, men du betalar inget i förskott. Du betalar när vi skickar iväg dina varor – efter nyår.

Lagervaror betalas dock när vi skickar från lagret.

Tävlingsvillkor:

Den extra nätrabatten kan användas på beställningar gjorda mellan den 1:a och 27:e december 2018 – oavsett när du beställer i den här perioden.

På vissa fält kan det också gömma sig en rabattkod med begränsad giltighet, så kom ihåg att skrapa varje dag.

Vinnarna utses genom lottdragningen och man är med i tävlingen när man har beställt hos SparFönster. Deltagare ska vara över 18 år. Skrapkalendern är personlig, och vinst kan därför inte användas av andras.

Dubbelchans!
Vi drar lott bland alla som är med i jultävlingen om storvinsten, ett presentkort på 10 000 kr till nya fönster och dörrar på sparfonster.se – även om du inte har beställt något hos oss under december. Presentkortet kan inte bytas till kontanter.

Vinnaren av storvinsten dras den 24:e december 2018 och publiceras omedelbart efter. Vinnaren dras genom lottdragning och kontaktas direkt via e-mejl. Efter avtal med vinnaren förbehåller SparFönster sig rätt att offentliggöra namn och ort på vinnaren av tävlingen på www.sparfonster.se samt på andra medier som SparFönster använder sig av. Vinnaren publiceras omedelbart efter dragningen på vår tävlings sida. Om vi inte får kontakt med vinnaren inom 14 dagar förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare.

När du är med i tävlingen börjar du automatiskt prenumerera på SparFönsters nyhetsbrev. SparFönsters nyhetsbrev innehåller inspiration, tävlingar och trips, och du är förstås bland de första som får reda på när vi har extra bra erbjudanden på fönster och dörrar samt relaterade produkter.

Och du kan vara alldeles lugn; vi delar inte dina uppgifter med andra. Nyhetsbrevet skickas ca 1 gång i veckan och du kan sluta prenumerera när som helst.

Anställda på SparFönster och deras familjer kan inte vara med i tävlingen.

Lycka till

Klicka här för att sluta prenumerera på vårt nyhetsbrev