Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Flaggfönster

Flaggfönster kännetecknas av dess indelningar, som liknar svenska flaggan – därav också namnet.

Du hittar lätt priset på våra nya fönster i specialmått – välj produkt och material, fyll i dina specifikationer och du kommer omedelbart at se pris och rabatt.

Flaggfönster

Flaggfönster kan beställas med olika typer av glasrutor. Den så kallade energirutan tar till vara på en del av solens energi, och på så sätt kan bostadens uppvärmningskostnader minska. U-värde på fönster är ett mått på fönstrets isolering, och ett lågt u-värde är ett riktmärke för bra isolering. Det är kombinationen av båge, ram och glas som utgör u-värdet på fönster.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


När du klickar på bilden av ditt utvalda fönster nedan kommer du till en produktspecifik sida. Här ser du pris på ditt nya flaggfönster, samt information om mått, material, typ av glas m.m. Notera att våra flaggfönster kan beställas upp till 210 cm i höjd, medan våra spröjsade fönster har en begränsad höjd på 160 cm.

Om din vara finns i vårt lager skickas leveransen direkt hem till dig inom 5 -10 arbetsdagar. Du kan enkelt se om det flaggfönster som du är intresserad av finns bland våra lagervaror.

Varmt välkommen med din beställning av flaggfönster!

OBS: Det är enkelt och säkert för dig att handla hos SparFönster. Vi ger dig de bästa priserna, då vi levererar direkt från vår egen fabrik, utan dyra mellanhänder.

Se även sidohängt fönsterglidhängt fönster och vridfönster, eller några av våra andra billiga fönster.