Trygg E-handel
14 års erfarenhet
10 års garanti
+200 000 har köpt

Covid-19

Vi följer myndigheternas rekommendationer, men håller samma aktivitetsnivå

Coronavirus är nytt för oss alla, men som arbetsplats och företag har vi tagit ett stort ansvar för att begränsa smittspridningen.

De av våra anställda som har möjlighet att arbeta hemma sitter nu och gör sina uppgifter som vanligt, men i hemmamiljö.

Se alle vinduer
Se alle døre

Träfönster och trädörrar – värt att veta

På Sparfönster använder vi långsamt växande skogstall vid tillverkningen av träfönster och trädörrar för att kunna garantera dig högsta kvalitet – självklart utan att kompromissa med det förmånliga priset. Här kan du läsa mycket mer om det spännande träslaget som används för tillverkning av bland annat möbler, byggmaterial och papper.

Trä från tall, ofta kallat furu, ingår i Pinus-släkten som består av ca 100 barrträdsarter. Utmärkande för alla träd i släkten är att de är gröna året runt, och växer från trädgränsen i Nordnorge ända ned till den tropiska zonen, där de stoppas av stora sandområden. Tall-släktet kännetecknas av att barren sitter i mindre utskott med 2, 3 eller 5 barr i varje. Träden har olika typer av kottar.


Kundservice

Många av våra fönsterrådgivare finns tillgängliga på hemmakontoret för att vägleda och hjälpa dig med dina frågor. Du kan antingen kontakta oss via mejl, telefon eller chatt, och vi har samma höga kundservice som alltid.

Produktion

Produktionen fortsätter. Fabriken arbetar på högtryck, men med skärpta åtgärder för antalet anställda, avstånd och hygien.

Vi fokuserar på att ta hand om oss själva och varandra samtidigt som vi håller produktionen igång och servicenivån högt så du kan få levererat dina nya fönster och dörrar så fort som möjligt.

Levering

Alla beställningar har hittills levererats utan problem.

Om du är i karantän eller inte önskar kontakt vid leverans av din order, vänligen kontakta oss när du fått besked om leveranstid.

Vi fortsätter att leverera fönster och dörrar till kunder över hela landet och våra duktiga rådgivare är redo att hjälpa dig med alla frågor och vägledning. Du kan fortsatt ringa och skriva till oss.

Ekonomi

Våra duktiga ekonomimedarbetare arbetar också hemifrån, men fortsätter sitt arbete som de brukar och är redo att hjälpa till med frågor.

Service

Behöver du kontakta vår serviceavdelning eller har du redan skapat ett ärende, påverkas inte behandlingstiden eller svarstiden av situationen. Våra duktiga servicemedarbetare gör som alltid deras bästa för att hjälpa dig vidare så snart som möjligt.

Utställningar

Vi har öppet i våra utställningar, så du har fortfarande möjlighet för att komma förbi och se många fina fönster och dörrar.

Vi ser fram emot till att hjälpa dig med fönster och dörrar till din bostad.

Vi följer naturligtvis utvecklingen och rekommendationerna noggrant, för att ständigt anpassa oss efter situationen.