PRODUKTEN LIGGER NU I DIN VARUKORG

  •      Trustpilot
  •  10 års garanti
  •  Trygg e-handel
20% nätrabatt på måttbeställningar
  

Altandörrar

Med altandörrar från Sparfönster kommer du lätt från huset och ut på din terrass eller trädgård. Våra billiga altandörrar kan också användas i samband med franska balkonger.

Du finner snabbt ett pris - börja med att välja en modell nedan och fyll sedan i dina specifikationer.

Stort utbud av eleganta terrassdörrar till trädgård, balkong eller altan

Hos oss på Sparfönster hittar du ett brett utbud av terrass- och altandörrar – våra billiga dörrar kan användas både i anslutning till terrassen/trädgården och till en altan/fransk balkong. Hos oss hittar du ett brett utbud av terrass- och altandörrar – med eller utan spröjs. Om du är på jakt efter en terrassdörr med extra ljusinsläpp, kan du med fördel välja en altan- eller balkongdörr med öppningsbart sidoljus, en glasdörr eller ett skjutparti. Vi har även lösningar som passar perfekt när du ska bygga uterum eller inglasad altan.

När du beställer en ny altandörr från oss kan du välja om dörrbladet ska vara tillverkat i plast, impregnerad furu eller trä/aluminium. Vi har även glasdörrar och vid val av dörr bör du även fundera på om det blir bäst med en enkel altandörr eller en pardörr. Dessutom kan du välja till friktionsbroms, frånluftsventiler, lås och olika handtag, så att du får just den dörr du vill ha. Alla våra altandörrar tillverkas i egen fabrik, håller hög kvalitet och är anpassade efter skandinaviska väderförhållanden.